Kurcze ja zaluje ze nie kupiliśmy wanienki z korkiem. Zawsze to latwiej
My mieliśmy z korkiem. I super się sprawdzała;) napewno to jakieś ułatwienie;)
A nie bolą Cie plecy jak tak kąpiesz?
plecy to zawsze bola :) idzie sie pewnie przyzwyczaic, wanienka zazwyczaj stoi za nisko
Mi wanienke mąż napełniania i przynosi do pokoju. Ale za jakiś czas pewnie przeniesiemy się do łazienki
Ja sobie nie wyobrażam ze mam się schylać nad wanna chyba szybciej bym się Kapała razem z córką w wannie
Monia do wszystkiego da się przyzwyczaić
Ja mam problemy z kręgosłupem dość duże od jakiegoś czasu. Mi nad stelażem te 5 min ciężko a co dopiero nad wanna
Tez mam problemy z kręgosłupem, ale nalewanie wody, przynoszenie do pokoju po to by wykąpać na stojąco, to wolę tą chwilę ponachylać się :)
Ja tam wanienkę noszę do pokoju bo mi tak łatwiej z tego względu,że obok wjst przewijak ,a łazienke mam malutka.
Dla mnie mąż do pokoju nosi ale czasem i mi się zdarzy. Narazie kąpiemy się w pokoju. Myślałam żeby w wannie stawiać wanienke ale nie zawsze to się sprawdziłoby bo jak chce kąpać młodsza to i starsza chce w tym samym czasie. Ale jak w łazience nie kapie to jakoś daje się przełożyć w czasie kąpiel aż młodsza wykapie a jakbym kapała w łazience mógłby być problem
ja wczoraj wyprobowalam ze wanienke mozna zaklinowac w lozeczku, ktos probowal tak kapac dziecko ?
Jak w łóżeczku :o
Od boku do boku jest tyle miejsca że rama łóżka służy jako stelaz
Anabanana nie próbowałam bo mi łóżeczko jest potrzebne. Bo po kąpieli odkaldam do niego córeczkę żeby posprzątać po niej. Wylać wodę z wynieść pampersa itp
Ja bym nie ryzykowała kąpieli na łóżeczku zawsze ryzyko ze sie wywróci cos wyleje pochlapie i więcej zachodu potem ze wszystkim;)
U nas poczatkowo pewnie będziemy kapać w salonie a wanienka stawiac na ławie bardziej stabilna, a żeby nie nosić zbyt dużo wody to kupimy mniejsza wanienke, corka szybko przeszla do kąpieli w brodziku a do tego czasu mąż targał ta dużą wannienke z wodą wte i nazad;) człowiek starszy mądrzejszy i może deko doświadczony bardziej;) może zainwestujemy w wanienka z korkiem ale to jeszcze do przemyślenia;)
Ja nie kupilam stelazu i troche moje plecy na tym ucierpialy szczerze mowiac. Ale mam ciasne mieszkanie.. Nir chcialam kolejnego zapychacza bo i tak nie ma gdzie nogi postawic
no wlasnie ta wanienka jest mega stabilna w lozeczku... a mamy przewijak takze nie potrzebne mi lozeczko w czasie kapieli ;)
Wanienka w łóżeczku? Nie próbowałam ale też bym się trochę bała że będzie niestabilne i mogę zalać całe łóżeczko z materacem. Potem jak to wysuszyć. My mamy stojak w sumie jak go złożymy to mieści się bez problemu za szafką więc dużo miejsca nie zajmuje a jest to ogromna wygoda. Wanienke mamy też z korkiem który ułatwia spuszczenie wody po kąpieli.
No właśnie pic w tym że nie wylewa się nic...