Oj znam problem paluszków z rana. Mnie jeszcze po przebudzeniu bolą kolana, biodra od leżenia na boku i o dziwo podbrzusze. Ale wstane coś zjeść, poruszam się trochę i wszystko przechodzi.
Mnie jeszcze bolą placy na dole szczególnie jak leżę na plecach. Ogólnie przewrócenie się z boku na bok trochę mi zajmuje
To ten lekarz Cię tylko wystraszył widzę. Super wieści, witaj Zakopane he he
ja to czasem wręcz muszę się położyć na płasko bo tylko wtedy nie boli, ale to rzadko
oj tak witaj Zakopane, chyba założę osobny wątek z mojej podróży, będę Wam fotki wrzucać, taki mini blog
Chętnie takie fotki pooglądam
A ja chętnie wybrałabym się nad morze ale to już chyba dopiero za rok
za rok na wakacje, mamy ambitny plan z małym wyjechać, będzie miał wtedy jakieś 9/10 miesięcy. Jeśli będę na miejscu a nie w NO to zapraszam Kinga do Trójmiasta
oj to chyba założę wątek w pogaduchach " Ciężarówka podbija Zakopane "
Chętnie Cie odwiedzę i się poopalam
To ja się pochwalę, że od poniedziałku na tydzień nad morzem się będę wylegiwać. Mam nadzieję, że nie będzie za gorąco
Też wczoraj miałam kiepski dzień, plecy polały, podbrzusze bolało, aż w pachwinie ból odczuwałam, do tego problemy z oddychaniem. Cały dzień jak wieloryb na łóżku przeleżałam.
ulka udanej pogody i bezpiecznej drogi i oczywiście bawcie się dobrze
Ojej Ula oszczędzaj się no i udanych wakacji, pogody w miarę cieplej, ale nie upalne.
Aleksandra zakładaj wątek i pisz jak tam wycieczka
Ola jak najbardziej utwórz taki wątek i dodawaj zdjęcia tych pięknych gór ja uwielbiam na nie patrzeć
Dziewczynki to zycze Wam przyjemnego odpoczynku
Ula to ja z nad morza uciekam w góry a Ty na odwrót ? hehe
to mnie przekonałyście założę
Ja też chcę w góry… niech mnie ktoś tam dotoczy
Ewa specjalnie dla Ciebie będę dodawać więcej zdjęć
Zdjecia gór mnie nie urządzają bo ja sama w górach mieszkam tylko mniejszych więc jak chcę popatrzeć z daleka na wzniesienia to sobie za okno wyjrzę
Jakbyś mogła swieżego powietrza i przestrzeni podesłać gołębiem to będzie super
Ewa zazdroszczę miejsca zamieszkania, Aleksandra zazdraszczam wypadu w góry
MAM nie ma czego W jakim województwie mieszkasz jeśli mogę spytać?
Płaskie mazowieckie
Zabawnie to ujęłaś Mazowieckie też piękne, nie można powiedzieć że nie