Waga maleństwa w brzuszku mamusi!

Oj znam problem paluszków z rana. Mnie jeszcze po przebudzeniu bolą kolana, biodra od leżenia na boku i o dziwo podbrzusze. Ale wstane coś zjeść, poruszam się trochę i wszystko przechodzi.

Mnie jeszcze bolą placy na dole szczególnie jak leżę na plecach. Ogólnie przewrócenie się z boku na bok trochę mi zajmuje :slight_smile:

To ten lekarz Cię tylko wystraszył widzę. Super wieści, witaj Zakopane he he

ja to czasem wręcz muszę się położyć na płasko bo tylko wtedy nie boli, ale to rzadko :slight_smile:
oj tak witaj Zakopane, chyba założę osobny wątek z mojej podróży, będę Wam fotki wrzucać, taki mini blog :stuck_out_tongue:

Chętnie takie fotki pooglądam :slight_smile:

A ja chętnie wybrałabym się nad morze ale to już chyba dopiero za rok :slight_smile:

za rok na wakacje, mamy ambitny plan z małym wyjechać, będzie miał wtedy jakieś 9/10 miesięcy. Jeśli będę na miejscu a nie w NO to zapraszam Kinga do Trójmiasta :slight_smile:

oj to chyba założę wątek w pogaduchach " Ciężarówka podbija Zakopane "

Chętnie Cie odwiedzę i się poopalam :slight_smile:

To ja się pochwalę, że od poniedziałku na tydzień nad morzem się będę wylegiwać. Mam nadzieję, że nie będzie za gorąco :slight_smile:

Też wczoraj miałam kiepski dzień, plecy polały, podbrzusze bolało, aż w pachwinie ból odczuwałam, do tego problemy z oddychaniem. Cały dzień jak wieloryb na łóżku przeleżałam.

ulka udanej pogody i bezpiecznej drogi i oczywiście bawcie się dobrze

Ojej Ula oszczędzaj się no i udanych wakacji, pogody w miarę cieplej, ale nie upalne.
Aleksandra zakładaj wątek i pisz jak tam wycieczka

Ola jak najbardziej utwórz taki wątek i dodawaj zdjęcia tych pięknych gór ja uwielbiam na nie patrzeć :wink:

Dziewczynki to zycze Wam przyjemnego odpoczynku :slight_smile:

Ula to ja z nad morza uciekam w góry a Ty na odwrót ? :stuck_out_tongue: hehe :smiley:
to mnie przekonałyście :smiley: założę :smiley:

Ja też chcę w góry… niech mnie ktoś tam dotoczy :slight_smile:

Ewa specjalnie dla Ciebie będę dodawać więcej zdjęć :stuck_out_tongue:

Zdjecia gór mnie nie urządzają bo ja sama w górach mieszkam tylko mniejszych więc jak chcę popatrzeć z daleka na wzniesienia to sobie za okno wyjrzę :slight_smile:
Jakbyś mogła swieżego powietrza i przestrzeni podesłać gołębiem to będzie super :slight_smile:

Ewa zazdroszczę miejsca zamieszkania, Aleksandra zazdraszczam wypadu w góry

MAM nie ma czego :slight_smile: W jakim województwie mieszkasz jeśli mogę spytać?

Płaskie mazowieckie :stuck_out_tongue:

Zabawnie to ujęłaś :slight_smile: Mazowieckie też piękne, nie można powiedzieć że nie :slight_smile: