tydzień przed terminem ![]()
3 dni po terminie - syn
3 tygodnie przed terminem- córka
mój synek urodził się 5 dni przed terminem, z miesiączki i z USG wychodził mi ten sam termin porodu.
Dzień przed terminem, choć niby miał być wcześniak ![]()
Synka urodziłam w 38ale miałam planowana cesarke.
Pierwsza corke w ostatnim dniu 41 tygodnia, a druga w 39 tygodniu.
CC 30tc córka.
w 39 tygodniu przez cc Synuś Alanek
chociaż było ,blisko narodzin wcześniejszych bo miałam wyciągnięty pesar a zaraz po wyciągnięciu odszedł mi czop
Ja urodziłam chłopca 4 dni przed terminem z miesiączki- czyli w 40tygodniu ciąży
znajoma dziewczynkę urodziła dwa tygodnie po terminie porodu. Dzień porodu zależy od przebiegu ciąży, stosowania leków i innych czynników. Chyba nie można powiedzieć, że dziewczynki rodzą się wcześniej/później od chłopców- wszystko zależy od organizmu kobiety ![]()
Ja również urodziłam w 40 tygodniu ciąży a dokładniej to 1 dzień po wyznaczonym terminie
ja urodziłam córeczkę w 38tygodniu ciąży ![]()
37, 33 i 38
Wszystkie córki się spieszyły ![]()
Core urodzilam tydzien przed terminem synka trzy dni po terminie. Oba porody wywolywane.
AnnaMa same córy…czy w planach jest jeszcze jakiś chłopak ? ![]()
Córeczkę urodziłam dwa dni przed terminem… choć gdyby nie oxy,to dziś tak sobie myślę,ze moze i bym urodziła dzień później ![]()
35 tydzień przez cc, akcja porodowa zaczęła się samoczynnie.
Córka urodziła się w 39 tygodniu ciąży. A synek w 37 tygodniu. Takie terminy sobie wybrały moje szkraby:)
U nas córcia przyszła na świat w 37 tc drogą cięcia cesarskiego z powodu słabnących przepływów.
Na 07.04 miałam termin a 04.04 urodziłam synka przez planowane CC ![]()
Ja miałam z córką termin na koniec grudnia / początek stycznia, a urodziłam ją naturalnie na początku ostatniego miesiąca roku. Za to synka urodziłam trzy dni po terminie i też naturalnie.