Czy byłyście gotowe? Nie żałujecie?
Jak zaszlam mialam 20, gdy urodzilam 21
nie zaluje, kocham moja coreczke czy bylam gotowa i tak i nie ale wiem ze nie cofnelabym czasu
Ja miałam 21 lat
Zaszłam w ciążę w wieku 27 lat,zaraz po ślubie Nasza mała pamiątka z podróży poślubnej! A teraz razem z mężem czekamy,żeby zobaczyć nasze maleństwo.Zostało kilka dni do porodu. Oboje chcieliśmy jak najszybciej mieć dziecko,choć nie ukrywam,że są obawy,czy damy sobie radę.Człowiek chyba nigdy nie jest gotowy na taką odpowiedzialność
Ja tak samo zaszłam w ciąże mając 20 lat urodziłam mając 21 ale córeczka zmarła;( a teraz jestem szczęśliwą mamą 8 miesięcznego Dominika
o jej jaka byla przyczyna? współóczuje
przez lekarzy! błagałam o cc ale nikt mnie nie słuchał a jak już urodziłam sama to było za późno córeczka zachłysnęła się wodami płodowymi…
Elżbieta to straszne co piszesz. Jak dycyzja osoby, która powinna dawać zycie, w tym przypadku przez zaniedbanie je odebrała
Urodziłam synka gdy rocznikowo miałam 24 lata, w wieku 23 zaszłam w ciąże. To chyba najlepszy wiek jaki mogłam sobie wymarzyć mimo że ciąża była zupełną niespodzianką.
Pierwsze dziecko urodziłam w wieku 28 lat drugie w wieku 31
Elżbieta - współczuję strasznie…
urodziłam mając 25 lat, 1,5 roku po ślubie,Jak dla mnie dobry moment,nie żałuję. Elzbieta współczucia
Ja bardzo się cieszę z macierzyństwa Jestem bardzo szczęśliwą mamą i w życiu nie chciałabym cofnąć czasu. Kocham swojego synka najmocniej na świecie. Zaszłam w ciąże w wieku 21 lat . Ślub mieliśmy jak maiłam 20 lat
Zaszłam mając juz 18 lat a urodziłam na kilka dni przed 19-tymi urodzinami, sądze, że to stanowczo za wcześnie ale mam śliczną córeczkę a i trzeba ponosić konkekwencje swoich czynów
Urodziłam w wieku 25 lat,chcieliśmy zaraz po ślubie,ale niestety nie wychodziło.Udało się zajść dopiero rok po ślubie musiałam wpierw przejść operację wycięcia7cm cysty.Za kilka dni skończe 29.Mam dwie śliczne córeczki i jednego Aniołka w Niebie.W przyszłości marzy nam się jeszcze syn,ale zobaczymy co życie pokaże.
ja jak dobrze pojdzie urodze w wieku 30 lat wczesniej niestety poronilam ale teraz jestem dobrej mysli nie ma jak to pozytywne myslenie. Na razie wszystko jest ok zobaczymy pozniej
Zaszłam w ciąże w wieku 25 lat, urodziłam w wieku 26. Jestem szczęśliwą mamą
Pierwsze dziecko urodzilam w wieku 23 lat .Czy byłam gotowa - myślę że tak dlatego też ciąża była zaplanowana
25 lat jak zaszłam, 26 jak urodziłam i jak najbardziej odpowiedni wiek
Pierwszą ciążę poroniłam, zabieg łyżeczkowania miałam na 3 tygodnie przed 28. urodzinami. Druga ciąża skończyła się szczęśliwym rozwiązaniem 10 dni po 29. urodzinach Żałuję, że tak późno to wyszło, bo jednak mój wiek jak na pierwsze dziecko jest taki sobie. Mam nadzieję, że z resztą dzieci pójdzie szybciej.
ja zaszlam po ponad 3 latach starań mając lat 30 a teraz czuję się fantastycznie jako matka a co ważniejsze czuje się spelniona. Warto walczyć o marzenia chośby nie wiem co Ci mowili że się nie uda. Cuda się zdarzają, a moj cud jest przekochany. Czasen czuję zmęczenie ale co tam przecież nie jestem jedyna na świecie:-)