u mnie bose stópki bo kiedys ta stopa musi oddychać , a mała i tak się cała odkrywa w nocy
Mój młodszy skarpetki ma tylko do wózka zakładane jak jest chłodniej. Więc aktualnie na bosaka całymi dniami bo na zewnątrz też gorąco.
Śpi w cienkim rampersie bez stopek ale na długi rękaw i nogawki. Niby ciepło ale widzę że się nie przegrzewa i tak mu dobrze to na razie jeszcze zostawiam.
oj u nas bez skarpetek śpi;) nie ma mowy o spiochach;) bo ja denerwuja;) skarpetki sciaga w mig ;) wiec tylko chodze i szukam gdzie sie podziały;)
U nas maluch śpi w bodziakach na krótki rękaw, bez skarpet bo znikają ze stóp w trybie natychmiastowym. A że w pokoju jest ciepło to nie martwimy się o to, że zmarznie.
u ans w takie ciepłe dni to już śpi bez skarpet
Ja zawsze zakładam skarpetki do spania
u mnie też śpi w bodach, ale w cienkim spiworku;p
a rączki im nie marzną jak na krótki rekaw śpia? ja też ostatio sie nad tym zastanawiałam , ale w sumiemała sie nie poci wiec chyba jej goraco nie jest
czasami lepiej jak dziecko ma chłodniej niż ma się parzyć
ja skarpetki też ubieram tylko na dwór i w domu teraz bo jest tu chłodniej niż na starym mieszkaniu tzn może przewrażliwiona już jestem bo oni ciągle chorzy, ale jak ja zakładam to im też bo to znaczy, że musi być naprawdę zimno :D
mój syn śpi w pajacu na długi rękaw, ale jak jest cieplej to ma na krótki. DO tego oczywiście śpiworek
Mazia moja starsza to do tej pory spi w skarpetach;) zima wiosna upalne lato a ona skarpety zaciąga;) za to młodsza ciągle je gubi;) dotąd bedzie machała nóżkami aż je zgubi;)
Obecnie body na krótki rękaw i spodenki krótkie
Mój starszy się tak przestawił na skarpety i jak kiedyś nie chciał absolutnie tak teraz go nie namowie żeby do sandałów ściągnął. Ciągle w skarpetkach. A młody na boso bo zaraz ściąga.
Aniska co TY gadasz :D to moja gorąca dziewczyna wiecznie odkryta :D za to dzieci też wiecznie ściągają skarpety, ale my tak od marca kwietnia już chodzimy boso bo ja nie lubię jak się stopa poci w skarpetach i córka też woli boso, a mały ściąga dla zabawy :D
Ja w skarpetach śpię jak jest mega zimno na dworze, ale tylko je mam by zasnąć. Jak się już nagrzeje to ściągam je i stopy mam poza kołdrą bo lubię czuć chłodek
Obiór maluszka to chyba najbardziej kontrowersyjny temat 😅 ogólnie nadal śpimy w pajacach ale z odkrytymi nóżkami i z ciekiego materiału.
U mnie małemu wiecznie jest gorąco w szczególności w nocy dlatego ja też nie zmuszam go do jakiegoś przegrzewania się zwykła koszulka na ramiączka krótkie spodenki o skarpetkach to już w ogóle nie ma mowy wiadomo czasami po kąpieli mu zakładam żeby się trochę rozgrzał i jeszcze jak goni to żeby nóżki mu nie zmarzły ale to jest dosłownie dwie minuty skarpetek nie ma kapci nie ma w nocy czasami chodzę przykrywam go bo ciągle jest rozkopany natomiast nadgorliwie też tego nie robię bo widzę że zaraz cały jest spocony mimo tego że temperatura w domu jest odpowiednia po prostu nie jest ciepluchem lubi przewiwnie tak samo jak i my dorośli niektórzy preferują spać praktycznie nago bez przykrycia a inny musi być w kompletnej grubej piżamie po sam nos przykryty kołdrą
mamąbyć po prostu gorący chłopak :D ale u nas to samo córka wiecznie odkryta, tylko ona się wierci okropnie w nocy. Syn natomiast widzę zmarzluch i teraz ma długi rękach pajac bo jak ma rampers to częściej mi się budzi w nocy i czasem przebiorę na długi rękaw i jest spokój
Ja to też jestem zmarzluch a mój mąż znowu zawsze mega mu gorąco. Córka tak pół na pół. Teraz przykrywam takim lekkim kocykiem żeby nie zmarzła ;)
U mnie synowie się odkrywają l, więc kocyki maja tylko swoje ukochane do utulenia.
Mój mąż śpi tylko pod kocem, kołdra wg niego jest za gruba. Ja znów pod kołdrą i muszę się okryć, potem jedną nogę tak do połowy wystawiam, co by równowaga była :D jak jest mega upał i nie ma czym oddychać to wtedy śpię odkryta ale.koldra jest obok i czasem sobie chociaż przez kawałek pleców przerzucę, muszę ją gdzieś czuć w pobliżu :D
Maziulek że skarpetkami mam dokładnie tak samo :D jak jest mega zimno czy mam przemarznięte stopy to muszę nałożyc skarpetki bo inaczej nie zasnę. Potem w nocy je ściągam bo mi za gorąco.
moja też wiecznie odkryta, tylko krótki body, ale głowa musi być przy kocyku czy podusi