Mała Zołza to macie latem prawdziwą kumulację imprez :) U nas córka ma się urodzić w lipcu - wg wyliczeń po 23 lipca, syn ma 09.08 urodziny, także urodziny dla rodziny będziemy mogli dzieciakom razem wyprawiać. Co roku robimy grilla i poczęstunek na działce - stawiamy duży ogrodowy namiot, w nocy i nad ranem zawsze wieszam dekorację, tak żeby syn miał niespodziankę jak wstanie - budzi się a tu kolorowo i bajkowo :) Co roku inny motyw przewodni. Teraz do tego dojdą dekoracje dziewczęce, więc będzie jeszcze ciekawiej :)
MałaZołza to już bliżej niż dalej, denerwujesz się ?
Córka ma roczek za 3 tygodnie, udało mi się załatwić od kolegi namiot taki 3x6m, zeby w razie niepogody było gdzie się schować :) Zobaczymy jak to wyjdzie :)
Fajnie jeżeli urodziny wypadają od maja do września bo można jeszcze liczyć na pogodę i zrobić fajne urodziny w ogrodzie. Moi chłopcy urodzeni w październiku, a wtedy pogoda zazwyczaj deszczowa..
Doris to super sprawa z tym namiotem :) i te dekoracje. Ja zupełnie nie mam do tego ręki więc nigdy niczego nie robię.
U nas właśnie jak tylko się da to urodziny w ogródku, mamy taka stara altankę i przy niej podest zrobiony ale bez zadaszenia, tylko ogromny parasol jest.
W moim domu to w ogóle letnia rodzina bo moi rodzice też z czerwca i sierpnia a siostry mam z sierpnia i września :D także wszyscy na lato.
Czarulka denerwuję raz mniej raz bardziej bo nie wiem kiedy mnie weźmie. Chyba tego rozpoczęcia się boje najbardziej.
Ann na pewno w takim namiocie to fajnie będzie, bo na podwórku, ale zawsze w jakimś zadaszeniu nawet przed słońcem się skryć też.
MałaZołza to chyba najgorsze czekanie na ten początek, bo później to już jakoś pójdzie;D
u nas roczek synka w lipcu, ale robimy na tarasie
To my z mężem i córką wszyscy zimowi: grudzień, styczeń luty. I choćby się chciało na ogródku coś przygotować to nie ma jak niestety
Doris musi to mega wygladac ;)
Oleksandra zawsze mkzna wyprawic dzien mamy dzien dziecka i dzien taty;) hehe tematow do imprez na lato jest duzo zawsze mozna znalesc cos w kalendarzu co podpasuje ;) zima urodziny w domu ;) latem imieniny na ogrodku;)
U nas w czwartek urodzinki i kupiłam balony bing , kupię zwykły tort w raszczyku i postawie na nim figurki z binga :)
No i super ;) Mysmy z mężem na drugie urodzinki robili synowi tort z bingiem i był bardzo zadowolony ;)
fajny pomysł z tymi figurkami;) ja bede sie zastanawiala co zrobić na jesieni jaki ;) ale też pewniejakies figurki dokupie aby mała mogła potem sie nimi bawić;)
U nas też będą figurki, takie piękne można teraz kupić:D
Warto poszukać sali zabaw lub animatorów, którzy kompleksowo organizują urodziny dla dziecka. Toruń ma kilka świetnych miejsc, gdzie maluchy mogą bawić się tematycznie, a rodzice mają spokój i wygodę.
Super ale my z gdanska
Dopiero przede mną ten temat. Fajnie poczytać jak u was to wygląda
Ja na pierwsze urodzinki myślę by kupić taki stojak w action
I wypełnić go balonami. Są dostępne różne cyferki. Myślę że zrobi to fajny efekt.
U nas wszystko zależy od , widzimisię " solenizanta ![]()
Roczniak miał ściankę do zdjęć z motywem misia więc dodatki były misiowe ale jakoś tak wyszło po prostu nie zwracałam jakoś uwagi ,że wszystko musi być typowo z motywem misia ![]()
Wlansie myślę o tym w tym roku
Udało mi się kupić to w action w piątek za niecałe 9 złotych