Ulubione zabawy z dzieciństwa na świeżym powietrzu

A pamiętniki miałyście? Dawało się koleżankom żeby się wpisywały i kolegom w sumie też :slightly_smiling_face:

Ulubione zabawy to chowanego , podchody, berek, raz-dwa-trzy baba Jaga patrzy. Oprócz podchodów to całą resztę zabaw moje dzieciaki znają. :slightly_smiling_face:

tak ja miałam :smiley:

1 polubienie

Super, że pokazałaś te zabawy młodszemu pokoleniu i się spodobały :heart:

Dużo dobrych wspomnień :heart:

1 polubienie

Fantastycznie :smiling_face_with_three_hearts:

Ja mam nawet gdzieś schowane na strychu na pamiątkę :see_no_evil:

Też miałam :slightly_smiling_face:

Twoje dziecko też się bawi w te zabawy? A może wymyśliło jakieś inne? :smiling_face_with_three_hearts:

Cała moja podstawówka to była gra w gumę! :heart_eyes: A poza tym zabawa w chowanego, zbijaka, kolory, berka… Fajne czasy :blush:

Tak corka bawi sie w berka , chowanego ale swoje zabawy tez wymysla z kolezankami :wink:

Albo zlote mysli, wiecie co ja do dzis mam takie oamiatki z dzieciństwa, plus karteczki na wymianę z segregatorami , zeszyty z 1szej klasy… :slight_smile: pokaze córce za jakis czas te antyki :wink:

1 polubienie

Taaak, jestem ciekawa czy swój bym gdzieś znalazła, wpisała mi się tam moja babcia, której niestety z nami już nie ma :disappointed:

1 polubienie

Ojej, karteczki! Strasznie żałuję, że ich już nie mam! Ale to musi być świetną pamiątka!

1 polubienie

Podobno karteczki wracaja w dino widzialam segregator do karteczek :wink:

1 polubienie

Oooo, to jestem ciekawa czy będzie jak kiedyś :slight_smile: Ja gdzieś na strychu mam jeszcze moje na pamiątkę.

1 polubienie

Serio? Nie miałam pojęcia, że znowu wprowadzają karteczki, to ciekawe, zobaczymy jak to się sprawdzi w tych czasach :smiley:

2 polubienia

Podejrzewam, że nawet jeśli wejdą, to to ju i tak nie będą te same🤣 wiecie inne bajki, inne postaci na karteczkach itp

Rysowanie kredą po ulicy :slight_smile: moj synek to uwielbial :wink: tak samo jak ja w dzieciństwie

1 polubienie

No właśnie, Kiedyś to była Hannah Montana witch , Kubuś Puchatek :smile:

1 polubienie