Ja czasem muszę obejrzeć kilka shotów jakiegoś filmu czy serialu żeby się wkręcić bo jak wiem co się wydarzy to chętniej chce to oglądać ![]()
Też tak czasem mam ale nie zawsze właśnie mocno zależy ale nie wiem od czego ![]()
A squid game oglądałaś ?
Ja obejrzałam pierwszy sezon
ale to dla mnie zbyt brutalne ![]()
![]()
A ja nie jakoś jak był szał na to to mnie to zbytnio nie porwało i wcale nie oglądałam
Były jeszcze dwa kolejne sezony ale już ich nie obejrzałam , tak samo był ostatnio szał na Stranger Things to tez nie oglądałam
Ja się dosyć w niego wkręciłam i jak już wszedł 3 sezon to nockę zarwalam żeby obejrzeć i nawet się popłakałam ![]()
Ja za bardzo nie przepadam za takimi serialami wolę te słodko pierdzące ![]()
Ja lubię i takie i młodzieżowe i kryminalne
może kiedyś będę miała czas i wrócę do oglądania seriali :d
A to ja też lubię , ale nieraz jak mnie wciągnie to i taki obejrzę , ale wtedy wszystkie paznokcie obgryzione ![]()
Ale że ze stresu ?
W sumie nie, bardziej z emocji i napięcia
Rozumiem
Ja na szczęście nigdy tak nie robiłam ale za to skubie usta ![]()
Ała
przecież to tak boli !
Ale uspokaja ![]()
A usta to tak samo … nigdy nie mam zadbanych bo zawsze je oskubie
Ja ostatnio zaczęłam tak bardziej odkładać tel na bok , za dużo czasu poświęcałam na tel i to bardzo gubi dużo nie zrobione przez to tylko że przegląda się bez sensu tel .
Ja tez trochę poczulam sie uzalezniona od telefonu i tez teraz duzo czesciej po prostu odkladam go gdzies i o nim “zapominam” w razie waznego telefonu mam zegarek na reku i moge na szybko odebrac