Ulubione dobranocki i bajki z Waszego dzieciństwa

A ktoś oglądał mają księżniczke Sarę? Ale to piękna bajka;) w zasadzie opowieść ;)

Ja nie, ale Sisi już tak:) 

Też nie oglądałam. Gumisie i Muminki lubiłam. 

O tak ta piosenka w tabaludze straszna była 

Też lubiłam Smerfy i Gumisie. Tabaluga jak dla mnie nie był najgorszy, chociaż też nie była to moja ulubiona bajka. Pamiętam jeszcze bajkę o zielonym żółwiu (Witaj Franklin), Listonosza Pata, był też Bob Budowniczy. Trochę tych bajek się przewinęło przez dzieciństwo. Aż dziwne co teraz pamiętam :)

Ooo  jest nas więcej od ,,nie lubienia,, Tabalugi ,hehe

Madeline przygnębiająca? Hmm, szły w rządku te dziewuszki,  i ta zakonnica jakby miała... w ... ;) hihi

Pat  i Kot przyjaciele od lat 

Aaa był też taki chłopiec z większą głowa i dzwonkiem na czapce,Noddy .

Ooo Franklin, Pat, Noddy - przypomniałyście mi o nich:).. Te akurat lubiłam:).

Moje to Muminki, Kubuś Puchatek, pszczółka Maja, Tęczowe misie oj dużo tego jest 😊

Moi faworyci z dzieciństwa to Tabaluga, Bracia Koala, Madeline i Reksio. Franklin i Listonosz Pat też okej!

widzę, że wszystkie kochamy podobne bajki :D 

ja czasem i moi maluchom puszczam bajki, do których ja mam sentyment 

Bałwanki Bouli:) nie wiem ile z Was kojarzy, mama zaszczepiła w nas te uwielbienie do Boulinkow 

O bałwankach nie słyszałam ;)

Czarodziejki z Księżyca jeszcze były  🧚‍♀️

Bałwanków też nie znam..

Czarodziejki z Księżyca to był hit!

O pamiętam Misia uszatka i Koralgola ale też smerfy, Muminki, Pszczółkę maję, Tęczowe misie. Trochę tego było 

Witam forumowiczów! Chciałbym podzielić się swoim doświadczeniem z korzystania z aplikacji mobilnej polskiego kasyna Banzai Bet. To prawdziwe odkrycie dla miłośników hazardu! Aplikacja działa bez zarzutu, interfejs jest wygodny i intuicyjny. Pobieranie i instalacja przebiegły sprawnie. Teraz mogę grać w swoje ulubione gry w dowolnym miejscu i czasie. Byłem szczególnie zadowolony z różnorodności gier i hojnych bonusów dla nowych użytkowników. Polecam każdemu spróbować! Oto link, pod którym można pobrać aplikację https://banzai-bet-pl.com/aplikacja/ . Miłej gry i powodzenia wszystkim!

Oho...

Spam

Straszyła Was ta piszczałka w dzieciństwie:D ? Mnie przeokropnie:D 

Ja lata 90 więc uwielbiałam Tabalugę oraz Franklina.

Franklina czytam synowi dziś. Uważam że to piękna wartosciowa bajka.

Bałam się za to Muminków. Nie oglądałam czarodziejek z księżyca. 

Ahh No i Miś Paddington ! Mojemu synowi też puszczam z tvp vod 

Pamiętam jedną bajkę. Dziewczynka , która hodowała groszki. I te groszki zielone z nią rozmawiały. To też była bajka którą lubiłam 

Ja jako dziecko uwielbiałam Krecika, Tabalugę, później jeszcze doszły zwariowane melodie, Franklin, Muminki