Złote mają jakąś dodatkową osłonę czy Jaka jest różnica?
Wydaje mi się że są cieńsze no i nadruk inny.
Aneczka, tak chyba zrobię. Kupię paczkę Dady złotej, potem ewentualnie ogarnę coś innego, gdy będzie konieczność.
MNPB: "jedyne pieluszki stworzone we współpracy z Instytutem Matki i Dziecka. Zastosowanie innowacyjnej technologii SeconDRY powoduje, że pieluszki są do 2x bardziej suche (w porównaniu do poprzedniego wariantu Dada Extra Care). Nowa konstrukcja pieluszki natychmiast transportuje wilgoć do wnętrza pieluszki, gdzie dochodzi do długotrwałego wchłonięcia wilgoci. Dzięki temu pieluszka staje się natychmiast sucha, co ma pozytywny wpływ na kondycję skóry dziecka. Elastyczne boczki gwarantują dziecku swobodę ruchów, a specjalne płaskie gumeczki uciskają 4x lżej na skórę dziecka niż standardowe, okrągłe gumeczki". Tak są opisywane.
Właśnie używamy złotych pampersow Dada i powiem wam, że nie widzę różnicy między tymi a fioletowymi. Są ok ale wolę jednak zielone.
My od jakiegoś czasu sciskamy pasa i kupujemy dady te zlote premium. Wcześniej były pampersy Pampersa na przemian z Rossmann... ogólnie uważam Pampersa że jest najlepszy ale bardzo drogi jak nie ma promocji... więc próbowaliśmy dady te złote i są super... co prawda mam swoje ale ;-) ale swoje robią;-) polecam jeśli nie ma reakcji uczuleniowej...
To ja Aga k- dla mnie takie opisy to takie pierdu, pierdu ;)
Niektórzy to od razu odrzucają Dada bo to nie da markowe pampersy takie poptostu przekonanie bez sprawdzenia
U nas pampers się nie sprawdził, według mnie nie są warte takiej ceny. Dada zdecydowanie lepsze.
MNPB, pytałaś o różnice, więc podesłałam co wg producenta się zmieniło:)
Na pierwszy rzut oka, nie widzę różnicy, ale porównałam to pobieżnie, bez testów wlewając wodę itp. Ja jestem zadowolona.
U nas dzień złote natomiast na noc zielone. Złote niestety na noc nie zzdaly egzaminu a zielone zdarza się że przeciekną jak nie zmienię o polnocy ale są też nocki ze dają radę do rana więc zostaje przy zielonych koło północy sprawdzam jak się sytuacja ma.
To ja AgaK- wiem i doceniam :).
U nas zarówno zielone jak i złote się sprswdzaja więc mamy zamiaru kupować w zależności od promocji na nie
Aneczka ja też, bo w sumie na żadne córeczka nie ma uczulenia więc mogę jej kupować i te i te.
PatrycjaP czyli u Was tak jak u nas:) zielone noc, złote dzień :)
Pokrzywa dokładnie tak, kiedyś były fioletowe na noc ale 3, zaś 4 jakby gorsze i 5 też..
A nam właśnie 4 fioletowe odpowiadały zarówno na noc jak i dzien
Kurcze a mi fioletowe od początku nie pasowały jakieś takie grube ki się wydają. A może wiecie dziewczyny czy szykuje się jakaś promocja na złotą lub zieloną dade? :)
Pokrzywa na zielone od jutra promocja ;)
Zielone często są w promocji :) ale to dobrze, że zawsze można kupić trochę taniej :)
Dzięki Aneczka to muszę męża wysłać po nie:)