Uczulenie po złotej serii pampersów dada

Ja synkowi zakładam pantsa na noc i w nocy nie zmieniam.Pampers Pants bez problemu wytrzymuje całą noc.Już  od bardzo dawna nie zmieniam synkowi pieluchy w nocy bo nie ma takiej potrzeby.Ja pantsy bardzo sobie chwalę.

A ja gdy nie zmienię pampersa, to ma mokre piżamki. Kilka razy się zdarzyło i wolę go przebrać, zwlaszcza, że niegdy się przy tym nie rozbudzil. 

Aga to dobrze że się nie budzi. Moja myślę że by się obudziła albo próbowała obrócić się. Bo jak czasami kołderkę poprawiam to zmienia nawet pozycję 

Ja chyba w nocy nigdy nie przewijałam. Miałam te pampersy z Rossmana i nie przemakały przez noc

U nas ostatnio po nocy pampers jest prawi suchy więc bez sensu by było go zmieniać. 

My dziś pierwszy raz nałożyliśmy pampersy Dada zlote..zobaczymy jak będzie po nocy czy się sprawdza 

Aneczka daj znać jak się sprawdziły :) 

Karolina sprawdziły się :) noc wytrzymały od 19.30 do 7 rano :) w dzień też super nie przeciekły ;) ja jestem zadowolona. Uczulenia brak 

To dobrze, jutro ja spróbuję je na noc założyć :) 

Aneczka o to super, że u was zdały egzamin :) 

Karolina też się ciesze bo znów mogę kupować zamiennie które są w promocji zielone lub złote 

To w przyszłości będę musiała i te przetestować. Ale to częste uczulenie mnie nieco zniechęca

My narazie na dzień złote, jestem zadowolona, na noc zielone i musimy na 2 razy. 

MNPB nie każde dziecko uczula więc nie ma co się obawiać

Ja dziś kupiłam paczkę złotych, będziemy testować :) 

Nie będę się obawiać na zapas, ale szkoda by mi było wydanych pieniędzy

Karolina daj znać jak u Was się sprawdziły 

Nie ma sensu szaleć na początku z różnymi pampersami. Zastanawiam sie, jakie kupić na początek. 

U syna używałam pampersa premium care, teraz już od długiego czasu Dadę. 

Aga możesz spróbować od tańszych a jak nie sprawdza się to na droższe przejść 

Ja używam zielone Dady i jestem bardzo zadolona, lupilu mi się nie sprawdziły tak samo złota dada mnie nie urzekła.