Uczulenie po złotej serii pampersów dada

Karolina od dziś promocja na złote jak 2 opakowania się kupuje to po 15.99 zł za opakowanie 

My chętnie wypróbowali byśmy pantsy złote, może już nie długo zrobią hmmm...

Mamameg, to chyba mamy ten sam rozmiar. Misie są super i też zmyliła mnie fioletowa folia na nich. 

A czym te złote niby się różnią od zwykłych?

Moniczka wątpię że zrobią złote pantsy bo fioletowych też nie było 

Aneczka o widzisz, ale już kupiłam nie będę robiła zapasu bo może zrobią się za małe. Później pewnie też będzie promocja :) 

Dziewczyny a ogólnie polecacie pantsy? Bo ja jakoś nie mogę się do nich przekonać boję się, że będą spadały. 

Ja pantsów w ogóle nie używałam. Dawało się młodego ubrać zwykłe pampersy

Karolinach,ja polecam pantsy po 1rż dziecka.U mojego synka super się sprawdzają.Najbardziej sobie chwalę z Pampers.Wedlug mnie jak już dziecko dobrze chodzi to pantsy są wygodniejsze niż na rzepy bo mojemu często te rzepy robiły czerwone otwarcia w miejscu zgięcia czego przy użyciu pantsów nie ma.

Pisałam do Dady z zapytaniem o pantsy złote i odpisali,że pomyślą nad produkcją

Karolinach też nie mogę się do nich przekonać. Może temu że córeczka jeszcze daje zmieniać pampersa 

A jak ubieranie pantsów w nocy? Jest wygodniej czy nie?

Pantsy bardzo wygodne są na dzień. Jednak w nocy wolałam przebierać zwykłego pampersa na rzepy bez ściągania spodni.

Dziękuję za opinie dziewczyny :) ja na razie jeszcze używam zwykłych. Może później kupię paczkę pantsow i sprawdzę czy będą ok :) 

A pantsy nie są droższe tak w ogóle?

Ja pantsy z Pampersa zakładałam kiedyś córce i spoko były, ale fakt w nocy zakładać pantsy bez ściągania spodni jest niemożliwe... także jak komu wygodnie.

Pantsy są droższe. Nie próbowaliśmy jeszcze. Nie ma takiej potrzeby. Fakt, mały nie lubi się przebierać, ale nie ma tragedii. Przy każdej kupie go podmywamy, więc czy pantsy, czy normalne, to bez różnicy. Zreszta, planuje go niedługo odpieluchowac, może się uda, więc może w ogóle nie będziemy próbować przygody z tego typu pieluszka. 

MamaMalejMajki w nocy już nie pamiętam kiedy przebierałam pampersa. Więc u nas z tym nie ma problemy.

A co do panstow to mam próbki ale dziś zobaczyłam że to 3 a my już pampersy 4 nosimy 

Ja tez uzywam pampersow. Corka jezdzibna tylku wiec moze pantsy by sie u niej sprawdzily. Ale bym sie musiala zastanowic nad firma jaka wybrac. Czasem mi sie pampers odpina bo corka jaz jezdzi to go przesowa. Synek raczkuje ale poki co pampersy sie sprawdzaja choc czasem przy zmianie pielichy sie przekreca na brzuch i odwrotnie. Czasem zalozyc mu pampersa jest wyczynem bo on w jedna strona, a ja w druga. 

U nas Daday się sprawdzają..mają mocne rzepy i się nie przesuwają 

Ja w nocy też nie przebieram już córeczki. Nie ma mocno nasiusiane, kupkę robi tylko rano więc nie widzę sensu żeby ją rozbudzać. 

U nas kupki w ciągu dnia a pampers siku wytrzymuje przez noc