Uczulenie po złotej serii pampersów dada

Jesteśmy już po testach złotej Dady. Szata graficzna o wiele bardziej przyjemniejsza, uniwersalna, delikatna. W rozmiarze 4 beżowe misie, zdjęcie w załączniku. Wiem, że roz. 6 ma super pandy. Mają również pasek wilgoci. Na pierwszy rzut oka nie widzę różnicy, są bardzo podobnie wykonane, tak samo miękkie i tak samo chłonne, a tak się martwilam. Uczulenia też syn nie dostał (bynajmniej na tą chwilę). 

Aga mam nadzieję że będę miała o nich takie samo zdanie jak przetestuje 

Bardzo ładne. Nie będą przebijać tak mocno jak fioletowe przez cienkie leginsy albo rajtuzki  :)

U nas też sprawdzają się zielone ale wypróbuję te złote z ciekawości :) 

Podobne z wyglądu do Pampers Pure ;) Wyglądają elegancko na moje oko.Ja zdecydowanie bardziej wolę takie delikatne wzory niż kolorowe pierdoły.

Wizualnie na pewno bardziej podobają mi się te niż te fioletowe co do jakość wydają się być fajniejsze od zielonych chociaż prawdę mówiąc to i te i te warto 

Patka,a to też testowałaś złote?

Nam zielone Dady podpasowały, a kiedyś na początku jak kupiłam Lupilu to był dramat, od razu odparzyły... 

Mam nadzieję że i u nas się sprawdza to nadal będziemy stosować naprzemian zielone że złotymi. Które na promocji to będzie się kupowało 

Ja poki co mam kilka kartonów zielonych i fioletowych 4. Szybko złotych nie wyprobuje 

Dziewczyny a czy zielone to teraz nie są fioletowe? Kupiłam box zielonych a w środku mam pampersy z fioletowym motywem. 

Karolinach nie wiem narazie jeszcze korzystam z zapasu kupionego zanim zmienili na złote. Ale maz kupił i zielone i złote 

karolinach a jaki rozmiar? 4ki mają fioletowe zebry...

Karolina nie. Zielone paska nie mają i inne nadruki niż fioletowe 

Karolina ale motyw jest na pieluszkach  czy na tej folii zbiorczej?

Ja się tak zdziwiłam jak mąż kupił złoty box, otwarłam a tam folia w fioletowy motyw, ale w środku pampersy byly w misie, czyki wszystko Ok.

Paulinek właśnie 4, i mają fioletowe zebry tak jak piszesz. 

MamaMalejMajki, Mamameg no właśnie nie mają paska, ale mają fioletowy motyw na pampersach na folii jest zielony :) 

Mamameg te wzorki np na 4 zebra jest na pieluszce z przodu 

Ja podczas ostatniej promocji mam jeszcze zapas i uzywam jeszcze fioletowych dada. Tych zlotych dada jeszcze nie mialam okazji przetestowac. 

My używamy zamiennie pantsy z pampersa ze złotymi dadami. Z jedynych i drugich jestem zadowolona, nie przesiąkają, są delikatne i miękkie, nie odparzają.

Ja chciałam kupić te złote ale nie było już niestety. Kupiłam zielone, będę dalej polowała na złote :)