Tak, mi też było ciepło.
No grzanie w ciąży jest takie że w zimie bym mogła w klapach chodzić dosłownie teraz też się nie raz łapie na tym że wybiegnie w podkoszulku a to już nie jest lato i trzeba się pilnować żeby zaraz nie chorować szczególnie z rana jak zimno
oj trzeba sie pilnowac bo teraz też jest dość chłodno jednak czasami i wystarczy chwila i moze Was kobitki w ciązy zawiać.
Trzeba się ubierać
Mi w ciąży było gorąco, jakoś tak właśnie od połowy ciąży. Czasami w pracy dziewczyny siedziały w swetrach a ja w bluzce na ramiączkach bo tak gorąco mi było. A już po koniec ciąży to była masakra tym bardziej że były jeszcze upały.
ostatnio bylo u mnie kilka takich naprawde ciepłych dni :D i nawet sobie mysle zdejme to bluze bo mi ciepło, ale jednak zostawiłam bo takie wiaterek lekki tez był a własnie nie chce zeby nie zawiało cos ;/
Najgorzej jest jak idę na spacer z córeczka a pogoda już nie taka żeby się rozbierać a ja nie mogę wytrzymać bo mi gorąca
Faktycznie lepiej żeby było cieplej niż miałoby przewiać..
Też tak myślęz choc czasem wydaje mi się że boimy się za bardzo tego przewiania i przez to nei wentylujemy wystarczająco pomieszczeń. Ja jednak lubie dopływ świeżego powietrza. Więc warto też jak przyjdzie maluszek pamiętać o wentylowaniu pomieszczeń
Ja mam wlasnie taka manie że jak idę nie raz z rana na badania krwi to wybiegnie albo w podkoszulku albo w bluzie w tutaj np się okazuje że jest na zewnątrz 7 stopni a mi naprawdę jest gorąco a potem w aucie grzeje znów wychodzę na zimno i dziwić się że bez przerwy latam z katarem ale też teraz mamy dziwna pogodę jednego dnia jest 21 stopni a drugiego 12 i deszcz więc człowiek by musiał czekać nie raz do południa żeby się odpowiednio ubrać
Dziewczyny ubierajcie się, szczególnie jak wieje.
Pamiętam że w ciąży byłam na spacerze w sumie nawet czasowo tak jak teraz, miałam ramoneske i cienki sweterek, gdzieś chwilę przygrzało słonko i zrobiło mi się gorąco, ściągnęłam ta kurtkę i przez tydzień nie mogłam się zginąć bo przewiało mi plecy :/
Warto się cieplej ubierać żeby nie owialo
Ciężko się teraz ubrać. Bo rano to jak zima, a w południe jak przygrzeje to wiosna. A mi też teraz jeszcze chyba hormony szaleją, bo mi gorąco bardzo często. I dzieci tak ubieram lżej, a potem się zastanawiam czy nie przesadziłam, bo każdy poubierany.
Jestem już akurat po rozwiązaniu . Ale powiem wam ze w ciazy to było mi mega gorąco aż maz się śmiał ze zawsze taka ciepłolubna a tu ciagle okna pootwierane
Ja koniec ciąży miałam w wakacje, to niby każdemu było ciepło, ale wieczorami jakoś też sweterka nie potrzebowałam, a większość już miała narzucone.
czasem warto się trochę ubrać, by nie owiało
Lepiej założyć coś grubszego
Dzisiaj było koło 15 stopni a mi w samej bluzie gorąco było :d
Ja sobie ubrałam dziś leginsy i podkoszulek i było mi ciepło a ludzie w kurtkach zimowych czapki na głowie mimo że dziś była naprawdę super pogoda :)
u mnie tez było naprawde ładnie. moze nie ma sam krótki rękawek ale jakas bluza i było dobrze. nie ma sie tez co przegrzewać zeby potem nie zachorowac