Uciążliwe sąsiedztwo

Milosc na 1 noc :sweat_smile: bo co weekend to inny… ja sie zastanawiam skad ona ich bierze :sweat_smile:
Osiedle no troche duze jest ale nasz blok akurat stoi tak na uboczu przy samej promenadzie przy jeziorze tak ze inni nie widza tego ani nie slysza

Nie widza nie slysza ale ja znaja i wiedza do czego jest zdolna :sweat_smile:

Może ogłasza się na portalach :rofl: :rofl:

U nas w bloku jest mieszkanie na wynajem na godziny, więc często pojawiają się różne pary :rofl:

A co że w tym wieku to nie można czy jak ? :rofl::rofl: Wesoło masz przynajmniej

1 polubienie

Ooo rety, to tam dopiero może być głośno:)))

1 polubienie

Mieszkając w bloku mieliśmy obok w klatce społeczność romską. Tam się dopiero działo. Muzyka śpiew głośne okrzyki po ichniemu. A gdy ktoś umarł… grill na środku blokowisk i pili za zmarłego

U nas w mieście dalej jest. Często ich widuję w sklepie, bo chodzą całą grupą :rofl:

Nie no mozna :see_no_evil: ale tak glupuo sir slucha i patrzy na to :sweat_smile:

No to rez ciekawie masz :sweat_smile:

1 polubienie

Ale wesoło tam macie :laughing::rofl:

Hahahha no wiem wiem

No dzieje się :sweat_smile: :rofl:

U każdego dzieje się coś ciekawego :rofl:

U mnie dalsza sąsiadka w sobotę na wesele szła. A to taka sąsiadka kobieta lat 45 a zmarnowana życiem niczego nie widząca poza krowami, bykami i świniami tragedia. Chodzi w brudnych rzeczach i gumowcach taka wieśniaczka typowa strasznie zaniedbana. Na to wesele kiecka, fryzura, makijaż. W szoku jestem do tej pory jak można tak człowieka ubrać żeby wyglądał jak człowiek aż do sąsiada zadzwoniłam, wyjdź szybko na drogę bo chyba mi się coś śni, :rofl::rofl::rofl: dziewczyny ona ledwo w szpilkach do samochodu wsiadła no totalnie nie wiedziała jak się w tym chodzi to tak komicznie wyglądało :rofl::rofl: nie wiem jak ona ogarnęła to wesele w tych butach :rofl::rofl: wiem wredna jestem ale cóż :rofl::rofl:

Haha wazne ze na wejscie wygladala :sweat_smile: potem to zalozyla trampki i sie bawila :slightly_smiling_face:

Eeeee trampki , od razu gumnioki wzięła :joy::joy::joy::joy::joy:

Hmm moze miala jakies wyjsciowe gumiaki :sweat_smile::sweat_smile: rozowe z kokardka :sweat_smile:

Tak w gumniokach jednak chodzenie jej najlepej wychodzi. Szpilki nie dla niej :rofl::rofl:

Na pewno pokazała sąsiadom że też potrafi się odwalić :smiley: a potem szybko zmieniała na Gumniaki :laughing::rofl: