Ja kupiłam w pepcko Rajstopki i powiem ze mała ma je już rok i wygladają nadal atrakcyjnie, są to rajstopki z Hello Kitty, pamietam ze kosztowały cos ok 10-12 zł, moze zalezy od parti ale również o promocji czy wyprzedaży, czasami takie rajstopki z wyprzedaży czy promocji w marketach za 3 zł są na jeden raz strasznie się kulkują i już po pierwszym praniu wygladają nieestetycznie, ze tak naprawdę nie wiadomo co z nimi zrobić;)
Co do promocji;) kiedyś wybrałam sie z mała do Carrefoura na zakupy wówczas zauważyłam rajstopki po 4 zł. kupiłam dwie pary na sprawdzenie w domu okazało się ze w srodku była metka H&M Rajstopki bardzo dobre gatunkowo, Nie wiem jak to mozliwe ze tam trafiły, fartem kupiłam dobrej jakosci rajstopki za niewielką cenę
dobre są chusteczki jak pierzemy coś pierwszy raz to może farbować wrzuca się jedną i wyłapuje kolor.około 8zł 15szt.dalli lub inna firma.Ja używam wtedy jak nie jestem pewna bo mam coś nowego.
A zapomniałam ( żeby już tak nie pogrążać ) kupujemy w Pepco skarpetki dla synka i jak na razie są w porządku.
Halina nie miałam pojęcia o istnieniu takich cudownych chusteczek! Na pewno się zaopatrzę.
chusteczki sprawdzają się,a jeszcze jak wrzuci się do białych ubranek to po wyjęciu jest szara i białe ubranka,pościel nie szarzeje szybko.Odnośnie prania to proszki posiadają wypełniacze, zostawiają nieraz osad i lepiej prać w płynach np.vizir jest w płynie niemiecki 5l,Pralka szybko się niszczy od naszych super proszków.Jest sklep internetowy i tam mają niemieckie produkty ceny hurtowe 4,30 chusteczki mokre pampers.Wysyłka gratis kurier przyniesie do domu i nie muszę biegać po sklepie.
U nas to jest różnie. Łatwiej mi powiedzieć gdzie nie kupuję, a mianowicie omijam takie sklepy jak Nike, Adidas, Reebok i inne sportowe. Bo zwyczajnie nic tam dla nas nie ma A tak to różnie, w Lidlu body kupiłam i są super, w Tape à l’oeil, Reserved, H&M, TK Maxx, w Realu, czasami Careffour.
Halina a co to za sklep internetowy, masz jakąś stronę? Zauważyłam, też jedną rzecz, że ciuchy z Pepco mają jakąś zaniżona rozmiarówkę i np teraz Amelka nosi 74-80, to ciuchy z Pepco w tych rozmiarach wydają się o wiele za duże.
u mnie najlepiej spisuje sie w uzyciu C&A oraz Mothercare, super jakosc
niestety juz sie przekonalam ze niewarto eksperymentowac, kupilam trzypak body firmy Babaluno (chyba tak to sie pisze) i pieknie to wygladaly tylko na wieszaku, po pierwszym praniu ubranka rozciagly sie na szerokosc tak ze przez otwor na glowke weszlyby dwie glowki zatrzaski sie pourywaly przy pierwszym rozpinaniu a pod paszka jest dziura… szczerze nie polecam…
ja mam dużo ciuszków używanych a jak kupuje sama to głównie w tesco albo pepco, bo jest tanio. czasem smyk bo mam karte podarunkowa i trzeba to wykorzystac pare ciuszkow mam z reala ale niewiele. inne sklepy wchodza w gre tylko jak sa jakies przeceny. ciuszki z pepco mam od zawsze i nie farbuja mi . moze jakies wadliwe wam sie trafily? ja jestem zadowolona. po znajomem mam tez ciuszki z h&m, c&a oraz kaphala i sa rewelacyjne, owszem, ale ceny… 40 zł za jedne body troszke mi szkoda. troche bardzo nawet. jakosc rewelacja ale cena zbyt wysoka.
My kupujemy ubranka w C&A, H&M, Pepco, Smyk, 5.10.15., Benetton i czasem w Auchan. Wszystkie ciuszki, które mamy z tych sklepów są dobre jakościowo. W Reserved kupujemy rzadko, ale ciuszki też są dobre. Buciki kupujemy w Deichmann lub Smyk.
mam jednego pajaca z weluru i mogę stwierdzić że uroczo wygląda ale to kiepski materiał dla dzidziusia, mój mały strasznie się w tym welurze poci, jak go wyciągam z tego ubranka to cały się klei, poza tym z weluru sypią się maleńkie kłaczki których pełno ma przyklejonych w okolicach ust.
Dużo lepszy jest polar jeśli mamy wybierać coś cieplejszego
Zgadzam się w Wami, welur jest strasznie ciepły, ja zakładałam samo ubrano z weluru Lence, bez body i kiedy nie było za ciepło, to wtedy się nie pociła.
szczerze mówiąc to bawełna wygrywa jeśli chodzi o ubranka dla dziecka, mały dzisiaj ma założone rajstopki z Gatty które dostał w prezencie, lycra i poliester, co mu zdejmę przy przewijaniu to stópki chłodne i mokre ;/
Basiu tez jestem za bawełna dla dziecka jest najlepsza i nie sprawia, ze dziecku jest zimno, czy tez gorąco jest poprostu w san raz. Jeżeli chodzi o czapki to tez najlepsze bawełniane, a zimowa pora z podszyciem z polaru i z włóczki z zewnętrznej strony.
ja strasznie polubiłam ciuszki z F&F są milusie, nie rozciągają się, nie drą, nie kurczą i zazwyczaj wybieram te z wyprzedaży i naprawdę super ciuszki można wtedy kupić za groszowe sprawy.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.