Wole kupić używany ciuszek niż w pepco
tylko niektóre używane kosztują tyle co nowe w pepco nowe, a jakość bardzo dobra… next czasami też gdzieś w lumpie trafię, ale jakbym miała za nowe tyle zapłacić, to uważam za lekką przesadę.
Jakie fajne rzeczy produkuje firma Pinokio (Pinokio.net.pl). Chodzę do sklepu choćby pooglądać, bo ceny ciut dla mnie za wysokie. A w używkach za przystępną cenę raczej jej nie uświadczysz.
Ja ciaglę kupuję ciuszki w lumpie:) NO poprostu jak dla mnie- skarbnica dobrej jakości ciuszków renomowanych firm za grosze.
Nie widzę sensu kupować dla takich maluchów nowych ciuszków i wydawać tyle pieniedzy na nie ze głowa boli.
Ok- raz na jkiś czas coś nowego, ale takie dziecko rośnie w takim zawrotnym tempie że to się po prostu nie kalkuluje.
Także co jak co ale lumpeks to mój ulubiony sklep ![]()
A.Karbowska ze mną jest podobnie, choć ostatnio zdarza mi się i coś wyszperać dla mnie
nie skupiam się tylko na rzeczach dla małej jak to miało miejsce jakiś czas temu. Przede wszystkim dobrej jakości materiał, niesprane, nie znoszone i za grosze
u mnie w pt i sb można kupić ubranka dla dziecka za 1zł… Ostatnio komoda to dla mojej córki i jej ubrań to zdecydowanie za mało.
Biedronka jeszcze nigdy nie kupilam, córce droższych spodni w lumpie niż w pepco
Ostatnio kupilam jej piękna kurteczke na zimę za 10 zl, mogę ja porównać z kurteczka ze smyka
My kupujemy w F&F, H&M, C&A. Z biedronki też mamy kilka koszulek i są nawet fajnej jakości.
Dużo ubranek mamy też ze sklepów z odzieżą używaną.
Ja mam polspiochy z jakies firmy Aga i nie jestem z nich zadowolona… maja strasznie krotkie nogawki i malemu wyskakuja z nich nozki… I mam tez z firmy Koala te sa super
duzo tez kupuje w pepco, bardzo tanio a dobre jakosciowo ![]()
O my z lumpka dużo mamy
Ale teraz z okazji chrzcin zrobiłam zakupy w h&m i oczywiście sa wyprzedaże to nie skończyło się tylko na ciuszkach do chrztu…
Zara też ma fajne ciuszki i akurat są wyprzedaże dosyć spore ![]()
A ja jakaś inna jestem i nic nie mogę kupić w lumpeksie szukam i nic stosownego nie znajduje kończy się na Tym że kupuje nowe ale z promocji mało kiedy za cenę taka jak było wcześniej co prawda w nadmiarze szału zakupowego kupiłam ubranka których nawt nie założyła teraz bardziej się ograniczam ale dalej Smyk c&a h&m Reserved f&f kusza promocjami to już kompletnie na jesień :-/ puścić babę do sklepu
Smyk w ogóle już przestał mnie zachwycac… Co raz mniej mi się ich ubranka podobają
może zmienił mi się gust ![]()
Fajną alternatywę strojenia dzieciaczkow też ma Zara tak z klasą elegsncko też mi się bardzo podoba co prawda jest drogo ale od czego są wyprzedaże :-)))
Moja mała ma z Zary fajne, lansiaste buciki i bodziaki, ale jak większość jej garderoby prezenciki od cioteczki. No fajne, fajne.
Ja takich drogich ciuszkow nigdy nie kupowałam jedyne jakie mam z tych droższych to H&M bardzo fajnie się zachowują i są dobrej jakości. Z 5.10.15 kupowałam na wyprzedaży też są dobrej jakości
5.10.15 ma czesto wyprzedaże teraz
czasem kupowałam od nich ciuszki do czasu gdy pajacyk w praniu się zepsuł w końcu a z drugiego wypadło zapięcie ![]()
Mi już chyba przeszedł szał na Pepco tylko niektóre ubranka sa godne uwagi np teraz latem lepiej się sprawdzają takie cienkie body a w Pepco tego nie ma tylko są grube. Na wyprzedaży zakupiłam z Reserved pare sztuk body i po praniu wyglądają lepiej niż te z Pepco :'/ taka moja uwaga …
Ja ostatnio kupiłam w Pepco fajny cieniutki kombinezonik w kwiatki no słodki jak go zobaczyłąm to nie mogłam się powstrzymać:-) i kosztował tylko nie całe 20zł
To ja kupiłam może nie cieniutki ale fajny dresik dla chłopczyka za 15 zł naprawde czasem tam da się wysznupać fajne rzeczy ![]()
no tak ale i tak moim zdaniem mogli by mieć wiekszy wybór:-)
No czase właśnie da się coś kupić fajnego ale z wyborem to nie poszaleje dobrze że też mają przeceny to się chwali ![]()