Ubranka dla niemowlaka - jaka firma najlepsza?

Chce kupić polspiochy dla dwumiesięcznej Corki i nie wiem z jakiej firmy są najlepsze. Tak żeby nie obcisłe żeby z dobrego materiału, żeby w praniu się nie niszczyłY. Ktoś coś poleca ? Słyszałam że ewa klucze są ok.

Ja kupowałam właśnie z tej firmy i jestem zadowolona, więc mogę śmiało ją polecić.

Ja miałam ubranka głównie z H&M i 5-10-15 i też były bardzo fajne i trzymały swoją formę

F&F (z tesco) i LUPILU (z Lidla)…niedrogie a jakość super :slight_smile:

ja też często kupuję ubranka w pepco fajne cenowo i jakościowo

a może znacie jakiś sklep internetowy żeby coś zamówić sprawdzonego? W lidlu teraz mają być na gazetce. Chyba się wybiore pooglądac. Jedna wada lidla to to , że trzeba z samego rana, bo później wszystko już przebrane.

ja mam trzy sztuki body z krótkim rękawkiem z Pepco i jestem z nich mega zadowolona, bo zupełnie się nic z nimi nie dzieje a już trochę ich używamy. każda sztuka zakupiona z promocji po 2.99 zł

F&F, C&A, H&M to dla mnie najlepsze firmy z ubrankami. Byłam też bardzo zadowolona z 5.10.15.

Nigdy nic nie kupowałam w 5.10.15 wiec może to jest okazja :slight_smile: mam body z h&m takie zapinane z przodu i są super. W praniu nic się z nimi nie dzieje , są łatwe do przebierają i kolory extra , delikatne.

Wybiera się ktoś dzisiaj po ubranka do lidla ? Bo nie wiem czy warto.

Z Lidla fajne ciuchy :slight_smile: Ja sobie bardzo chwalę Pepco. No i Smyka,f&f i h&m :slight_smile: chociaż kupując wielopaki bodów można czasem się rozczarować. Chyba,że tylko ja się rozczarowałam :stuck_out_tongue:

Ale co było nie tak ?

Szukam teraz fajnych body na rozmiar 62 lub 68. Chce takie rozpinane z przodu. Macie takie ? Te mniejsze rozmiary to widzę po sklepach a takich juz nie bardzo. Ma ktoś takie ?

Zuzia takie rozpinane body tego rozmiaru co potrzebujesz to rzeczywiście ciężko znaleźć ja też takie często szukałam dla synka,nie raz mi się udało ale rzadko.Takie bardziej rozpinane to najczęściej można kupić ale dla takiego dziecka od urodzenia rozmiaru 50/56 jest najwięcej.Ja bardzo lubię synkowi zakładać body ale kupuje mu takie wkładane przez głowę zawsze wydawało mi się że takie są nie wygodne ale jestem bardzo z nich zadowolona i bardzo je lubie.Body rozpinane tylko zakładalam jak synek się urodził bo teraz jest ciężko takie znaleźć.Ja najczęściej ubranka kupuje w sklepach h&m, f&f, smyk,pepco,5-10-15 do tych sklepów jestem najbardziej przekonana bardzo lubię tam kupować,oczywiście zdarza mi się kupić czasami w innych sklepach ale właśnie tam najczęściej…

a no właśnie:) Agusia masz rację- też zauwazyłam , że takie rozpinane to tylko małe są. Zaczynam zakładać rozmiar 62 więc muszę przez głowe. Co zrobić. Troche się boję ale myślę ze to kwestia przyzwyczajenia i mam nadzieje, że nie zrobię krzywdy mojej kruszynce :).

Ja kupiłam parę ciuszków w Smyku i musze przyznac ,z e są dobrej jakości, nie wybarwiaja się, nie rozciągają i mają dobre, mocne zatrzaski, bo np. w body z 5-10-15 zatrzaski szybko “poszły”, bawełna była świetna, ale body pozostały bez zapięcia, a a szkoda. Bardzo dobre ciuszki maja w H&M i Kappahl. Kupuję równiez w C&A. A niezaklądane przez głowę body kupowałam w zwyklym sklepie dla dzieci, niestety, powycinałam metki, wiec nie sprawdzę marki, ale to była polska marka, świetna bawełna, a body kopertowe.

Zuzia też na początku balam się zakładać synkowi body wkładane przez głowę żeby nie zrobić mu krzywdy,ale dokładnie jest tak jak piszesz-kwestia przyzwyczajenia.Kilka razy spróbujesz to sama się przekonasz i wcale takie zle to nie jest. Bardzo często mu zakładam takie body,czasami się denerwuje ale nie zawsze ale prawie każde dziecko nie lubi się ubierać i nie ważne co się mu zakłada :slight_smile:

Właśnie przechodzę na rozmiar 62. Nie mam już takich body zapisanych tylko mam takie przez głowę. Lubie body bo przynajmniej plecy zakryte a to zima jest ważne. Najbardziej boje się jak ja jej założę to body przez głowę u lekarza. Będzie krzyk i płacz.

Dlatego też zakładam małemu body bo ma przykryte plecyki,tym bardziej tak jak piszesz Zuzia że jest zima.Latem to już inaczej bo jest ciepło i nie trzeba już zakładać body.Akurat mój synek urodził się w lipcu to zakładalam mu też body ale te zapinane,jeszcze był za malutki i wolalam żeby miał przykryte plecyki ale nosił wtedy z krótkim rękawkiem.Jak ja idę z rynkiem do lekarza to nie muszę mu ściągać body,jak go bada to tylko rozpinan w kroku i podnosi do góry jak się wyżymy to po nidy nie musimy.To może zależy od lekarza i personelu czy należy rozbierać małe dzieci do pampersa.My na całe szczęście nie musimy,chociaż 2 razy mi się zdarzyło ale jak bym malutki.

Jak u mnie ważą to rozbieraM mała do naga.nawet pampersa ściągam. Ale tyle mam sobie radzi to ja też dam rade. Siostra kupiła mi ciuszki w Lidlu te co teraz były w promocji . Jutro mi przywiezie to dam znać czy warto. jaki mają materiał i czy dobrze się poddają.