Ja kupiłam swoim dzieciom namiot tipi od kinder hop jak miały 3 latka. Bardzo fajna sprawa. Często wystawiamy na trawkę namiot i robimy bazę z dziećmi :)
Nie kupowalam , trochę żałuje ale nie mam już na nic miejsca w mieszkaniu
u mnie tipi, a raczej namiot świetnie się sprawdza na balkonie :) polecam wam jezeli macie mozliwosc postawienia
Anabana w sumie to fajny pomysł takie tipi na balkonie, pewnie bym tak kombinowała jakbym miała mało miejsca w domu:D
super pomysł u mnei swietnie sprawdzała sie kratka na pranie;) zakryta dużym materiałem;) a na działce za to namiot na ryby gdzie są dwa wejscia i jest przewiew powietrza a ja widze co sie dzieje ;) wiec tez sie dobrze sprawdza daje cieńa nie jest wewnątrz parno jak jest gorąco na zewnątrz a też możńa postawić wczęscie np. na piaskownicy bo jest duży;)
Dziewczyny , a Wasze pociechy mają tipi ? Corka lada dzień bedzie miala 2gie urodziny i myślę o takim namiocie tez dla niej.
Tylko pytanie czy taki namiot się zaraz nie rozłoży jak ona tam bedzie buszowała?
Mieliśmy kiedys namiot tipi udala nam sie wygrac w konkursie
dzieci mialy super radoche , naznosili sobie poduszek i misiow i siedzieli w nim
tylko u nas nie bylo za bardzo miejsca na niego bo mamy male miedzkanie i zajmowal pol salonu
ale jesli masz mozliwosc to jak najbardziej polecam dosyc ze ladnie wyglada to zabawa super ![]()
Moja córka ponad 2 lata i z chęcią lubi takie miejsca, ja np na razie zakrywam kocami w łóżeczku czy kombinuje tak aby miała zabawę a przy tym bylo bezpieczenie. Myślę że warto kupić takie miejsce dla dziecka.
My mieliśmy namiocik i był solidny. Niestety był to zbędny gadżet bo syn się w nim nie bawil. Jeśli dzieci mają ochotę to bawią się w budowanie bazy. A wtedy daję im koce, używają kołdry i poduszki. Po zabawie sprzatamy i nie ma śladu ![]()
Dokladnie a taka wlasnoreczna zbudowana baza to jest cos
takie tipi to dla mnie dekoracja pokoju jesli ktos ma duzy dom i miejsce na to ![]()
U mnie ten namiot to była bardziej przechowalnia zabawek
Trochę taki śmietnik
Ja nie mam takiego gadżetu ![]()
To prawda , dzieci znosza tam zabawki i tak sobie leza i leza ![]()
![]()
![]()
Piekny jest
napewno corci sie spodoba ![]()
Ten jest mega ładny ![]()
Hej z jakiej to strony ? Jest piękny ![]()
Mam apkę z Erli i tam zamówiłam
lubię tam zamawiać bo szybko sa dostawy ![]()
Zastanawialam się tez nad tymi, ale wybrałam ze światełkami bo mnie poduchy urzekły najbardziej ![]()
Ale piekne wzory ![]()
Mega urocze ![]()