Sama chętnie kupiłabym dla synka taki namiot nie stety mam za mało miejsca i nie mogę sobie na niego pozwolić
Tipi można kupić albo i zrobić. Obie wersja są ciekawym dodatkiem do pokoju dziecięcego. Polecam według własnych doświadczeń stawianie Tipi po 3 roku życia. Zastępuje to "bazy" które my sami też lubilismy tworzyć. U nas w rodzinie dzieciaki uwielbiają bawić się w Tipi i były sutacje że czasem złapały tam drzemke �
Jak bede urzadzac pokoj to na pewno bedzie tam tipi. Czekam aż mała podrośnie
Na to trzeba miejsce mieć ;) tak je wygląda ale nie zawsze dzieci się nim interesują
Może zrobię jej bazę z puzzli piankowych na początek :)
Tipi są piękne, zdobią pokoje dziecięce i salony, są tez frajda dla dzieci ale niestety na krótko. My tez mamy miejsce, ale zamiast namiotu kupiłabym basen, wydaje mi się ze dziecko bardziej go wykorzysta.
Szkoda, że nie mam miejsca na taki namiocik. Robię za to synkowi cały kąt do zabawy. Macie jakieś sprawdzone gadżety do pokoju malucha? Do przechowywania lub meble które u Was się sprawdziły? Myślę nad farbą tablicową.
Do przechowywania fajne są po prostu plastikowe pudełka, takie płytkie żeby dziecko mogło wszytko dosięgnąć z dna. Tez mam farbę tablicową i może coś z niej zrobię (była za 1 do zwykłych farb w Castoramie) tylko wiem czy nie będę musiała biegać po kazdym malowaniu i sprzątac to co sie osypie
A ja wolę mniejsze pojemniki żeby było gdzie je schować czy pod łóżeczko córeczki czy do szafki. Nie lubię jak wszystko na widoku stoi
Mam też w planach tablicówkę i basen z kulkami mi się marzy, ale pewnie zanim młody się do swojego pokoju przeniesie już mu minie ta faza na kulki. Póki co odwiedza kuzyna i u niego się może wyszaleć, a ja nie muszę się schylać i sprzątać piłek po całym pokoju
Aneczka dla mnie takie pudelko z zabawkami moze stac u dziecka w pokoju. Niech ma dostęp do zabawek. :)
MamaMałejMajki a ja lubię jak wszystko ładnie pochowane wiadomo że na noc..bo w dzień to te pojemniki wyjmuje
U nas pojemniki służą tylko do sprzątania zabawek w razie gości, a tak praktycznie cały czas wszystko na dywanie jest porozrzucane, staram się na półkę odkładać to czym się aktualnie nie bawi, bo z czasem nie ma już gdzie biegać, ale zaraz mi i tak ściąga
U nas w pojemniku glownie pluszaki schowane żeby się tak nie kurzyly. I tak się nimi nie bawi a dostała w prezencie
Jakbym miała miejsce zainwestowałabym w taki, wydaje mi się że spokojnie od roku super zabawa!
Patrycja no i od razu troche porzadku z tskim pudlem. W pepco taki dosyc duży z Elzą 30 zł :)
Ja mam taką szafeczki z 4 szufladami ;). Kupiłam za ok 70 zl
My narazie korzystamy z koszy plecionych na zabawki, ale jeden upodobał sobie kot i często go zajmuje, wiec wtedy zabawki leżakują na macie :) na noc starAM się choć trochę je ułożyć, przynajmniej żeby można było przejsc
Ja zwykle sprzątam z dywanu rano, bo wieczorem nie chce już robić zamieszAnia, jak się do spania zbieramy i sprzątanie byłoby bardzo interesującą alternatywą...
A ja wieczorem. Jak już Majka zaśnie to mam czas na ogarniecie domu