Testy negatywne a starania

Mam 22 lata. Staramy się z partnerem o dziecko. Cykle mam 28 dniowe, współżyliśmy 12, 14 i 17 dnia cyklu. 
Okres spóźnia mi się 4 dzień. Niestety - testy ciążowe z moczu negatywne :( 

Czy to jednak może być ciąża?

Na BetabHCG z krwi mam zamiar wybrać się w przyszłym tygodniu, jeżeli okres do tego czasu się nie pojawi

Oczywiście że możesz być w ciąży. Te testy z moczu nie zawsze wychodzą więzienie wiarygodnie od razu :). Zrób jeszcze jeden test albo idź na betę i będziesz miała pewność ;)

Powodzenia!

Testy z moczu nie zawsze wychodzą tak szybko, u mnie w drugiej ciąży też odrazu nie wyszedł. Więc wybierz się jak najszybciej na betę aby mieć pewność 

jest szansa :)

Jest szansa! Bo te testy nie zawsze wychodzą w terminie spodziewanej miesiączki, czasem chwilę później jak beta bardziej rośnie. Trzymam kciuki :)

Oczywiście że jest szansa! Testy z moczu czasami od razu nie wychodzą tylko dopiero po kilku dniach, im później zrobisz tym bardziej będzie wiarygodny. Zrób kolejny test za 2 -3 dni. Albo faktycznie idź na Betę, ten test zawsze jest wiarygodny.

Powodzenia

Z krwi polecam zrobić lub poczekać 

Zrób betę i będziesz miała pewność.  Zawsze jest szansa ;)

Szansa zawsze jest ale powody mogą być różne stres zbyt duże nastawienie sie ze sie uda sama wiem ze swojego przykładu ze organizm potrafi pływać nam naprawdę różne figle i dawać rozne ludzące oznaki ciąży mimo że jej nie ma a my potrafimy sie tak spiąć ze miesiączka nie nadchodzi no ale poprostu sama zobaczysz najlepiej zrób test z krwi i będziesz wiedzieć wszystko trzymam za Was kciuki abyś jak najszybciej na teście ciążowym zobaczyła te wymarzone 2 kreski  daj znac za jakiś czas Jak sie sytuacja rozwinęła i czy jest czego gratulowac kochana 

Testy płytkowe nie są takie pewne jak wynik z krwi zawsze jest szansa może być tak że jest jeszcze za wcześnie by test to pokazał dlatego zawsze warto zrobić badanie z krwi dla pewności :)

Szansa jest zawsze więc warto mieć nadzieję :) jak pójdziesz na test z krwi to na pewno wszystko się wyjaśni. Życzę powodzenia :) 

Daj znać jak zrobisz test ale życzymy powodzenia i trzymamy kciuki żeby się udało ;)

Zgadzam się z dziewczynami. Po badaniach będziesz miała pewność. Ja z kolei po wykonanym teście wykonałam szereg badań na potwierdzenie ciąży, beta, progesteron, żeby mieć pewność. U mnie się potwierdziło. Termin marcowy. Trzymam kciuki ogromnie za Ciebie!

Ps. Przy pierwszej ciąży pierwsze testy wyszły negatywne, tydzień później były już pozytywne.

Trzymam kciuki również Ja za ciebie żebyś niedługo została kolejną młodą mamuśką podobnie jak my

beta pewneijsza chyba bedzie;) jakiś powód spóznianej @ musi być;)

chociaż czasami też tak jest przez stres lub inne sytuacje ;/

Życzę Ci abyś zobaczyła dwie kreseczkami a niedługo potem bijące serduszko. Szansa jest, bo jak zrozumiałam zawsze miałaś regularne cykle? Różne testy różnie pokazują. Mi np. Na jednym wyszła ciąża na drugim nie. Możesz jeszcze poczekać chwilę i zrobić za kilka dni test z moczu, możesz zrobić badanie z krwi - to już jak Ci lepiej. Jednak pamiętam, że fakt że się starasz i pewnie stresujesz, też może mieć wpływ na Twój cykl. Na Twoje korzyść przemawia wiek, regularne cykle, także bądź pozytywnych myśli. 

Test może nie wykazać ciąży jeśli jest jeszcze wcześnie. Najlepiej właśnie zrobić badanie z krwi. My jak się staraliśmy i dzidziusia to raz tak się zdarzyło że okres spóźniał się 5 dni, nie robiłam wtedy testu, a okres się pojawił. Mam nadzieję że wasze starania będą owocne.

Trzymam mocno kciuki obu się udało dawaj znać jak będziesz coś wiedzieć :) jakąś przyczyną na pewno jest oby była pozytywna :)

Testy mają taki urok, że nie zawsze wszystko wykryją :) u mnie był cień kreski 5 dni po spodziewanym okresie, więc lepiej zrobi betę z krwi, tam wyjdzie od razu czarno na białym :) 

U mnie testy akurat były zawsze pozytywne jak okres mi się dłużej niż 3 dni spóźniał. Może kolejny test z innej firmy zrob. Trzymam kciuki żeby się udało.