Czekamy na pozytywne wiadomości. Pewnie, że jeśli para stara się o dziecko, to dochodzi dodatkowy stres, jednak tak jak napisałam wcześniej, u mnie pierwsze testy przy pierwszej ciąży nie wykazały jej, a po tygodniu już dwie kreski się pojawiły.
Wlasnie tak to jest z tymi testami, nie zawsze tak szybko pokazują wynik pozytywny
U mnie beta w 3 tyg. nic nie wykazała 🤷♀️ lekarz nie wie jak to możliwe ale potem w 6 tygodniu zorientowałam się, że jestem w ciąży.
właśnie tez myślałam ze krwi odrazu pokazuje
hmmm 3 tydzień to chyba nieco za wczesnie?
bo to w sumie tydzień po stosunku?
chociaz ja ból w macicy przy drugiej ciaży odczuwałam bardzo wczensie myślalam ze to jest zupełnie inny powód;) nawet leki na to dostałam;( ale bedac przed miesiaczką na badaniach nic po prostu nie było widać a lekarz wykluczyła ciaże, po tygodniu juz była stwierdzona u innego lekarza
Ciekawe czy autorka jednak zaszła w ciążę czy nie ;) jak ktoś tworzy wątek to fajnie jak jednak powie co się wydarzyło potem ;)
Nie wszystkie testy są takie czule. Warto powtórzyć test jak nie jesteś pewna a podejrzewasz że jesteś w ciąży
tak, pewnie, że byłoby fajnie gdyby się odezwała, ale wiecie jak jest.. różne samopoczucie, brak czasu zabieganie, różne przyczyny mogą się pojawiać. może jeszcze się odezwie z dobrą informacją :)
No własnie Zuzanna udało się czy nie ? Fajnie jest wiedzieć bo dziewczyny czekają i się niecierpliwią ale czasem jest tak że właśnie ktoś potrzebuje tylko rady a potem znika z forum
Może jeszcze do nas wróci i pochwali się dobrą wiadomością;)
Trzeba liczyć na to że dziewczyna do nas wróci Jak nie teraz to może za jakiś czas z dobrą nowiną właśnie czasami jest tak że ktoś potrzebuje tylko małej rady a bywa i także zostaje tutaj na dłużej i jest stałą wywalczynią No zobaczymy za jakiś czas pewnie co się okazało
Trzymam za nią kciuki
No może wróci oby tak było i to z dobra nowina :) czekamy z niecierpliwością każda z nas starała się pomóc to teraz czeka na jakieś informacje
Jeśli się ktoś stara zajść w ciążę to ja zawsze mocno kibicuje że się uda ;) bo takie wsparcie nawet obcych ludzi jest bardzo ważne
Napewno dużo daje
Ja również trzymam kciuki.
trzymam mocno kcuki :)
najlepiej myśleć pozytywnie i podchodzić bez stresu bo jednak stres też robi swoją robotę