@ola11415 O tak daj znać. Czekamy na wieści. I opowiedz jak się czujesz widząc dwie kreski ? ![]()
Piękne kreski , bardzo dobrze je widać. Trzymam kciuki żebyś miała szybki termin u lekarza ![]()
Ogromne gratulacje , pamiętam to uczucie w brzuchu jak zobaczyłam samą drugą kreskę !
Jeśli chodzi o lekarza to na spokojnie trzeba chwilę poczekać ale dobry lekarz napewno Ci o wszystkim powie i poprowadzi
dla mnie ewidentnie ciążą
ja znowu na testach owulacyjnych nie mialam kreski, z badan z krwi wyszło ze ciaz i to z dnia na dzień rosło wiec było pewne…na na USG nic, wiec pojechałam do szpitala z podejrzeniem ciąży pozamacicznej… 4 dni leżałam na patologii z kobieami które poroniły i były na usunięciu…płakały a ja na to wszystko patzryłam… po czym bierą Cie na USG - 7 lekarzy, 6 mówi ze podać leki bo nie ma ciąży prawidłowej i trzeba to przerwać, a jeden każe sie wstrzymać… bo jest krwotok wewnętrzny i chce usunąć krew zeby mieć pewność… morał tej historii jest szczęśliwy bo moja ciąża “pozamaciczna” do usunięcia ma juz 8 lat i wszystko jest w porządku… nikomu nie życzę takiej traumy… przy drugim od razu miałąm obawy i sprawdzałam wszystko kilkunastokrotnie… zeby miec pewność… Trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze i z Tobą <3
Wizytę mam na 2 lutego, jak na razie wszystko ok, Bety nie robię, czekam do wizyty
jeśli ma być dobrze to będzie, zrobiłam morfologię, mocz i TSH i FT4 (mam niedoczynność tarczycy) wszystkie wyniki są dobre
Jak na razie to nie wiem co czuje, jak wyjdę od lekarza to będę wiedziała co i jak więc już w głowie będzie spokój albo i nie
ale jestem dobrej myśli, muszę być
Gratulacje ![]()
![]()
![]()
Super , że masz dobre wyniki
jeszcze chwilka i będziesz miała wizytę , wtedy wszystko będzie jasne
myśl pozytywnie i będzie dobrze
Gratulacje !
Wo to napewno ciąża ![]()
Daj znać koniecznie co u ciebie po wizycie ![]()
Na pewno dam znać ![]()
Ja już po wizycie, 6+0 dzisiaj, serduszka nie słyszałam bo ginekolog mówił żeby tak wcześnie nie sprawdzać, ale pokazał mi ekran i widać było pulsowanie serduszka ![]()
Gratulacje ![]()
![]()
![]()
Gratulacje ![]()
No to wspaniałe wieści
gratulacje ![]()
Myslalam dzis o Tobie !
To swietna wiadomosc ! ![]()
Gratulujemy mamusiu ![]()
Piękna sprawa ![]()
![]()
![]()
Najpiękniejszy pierwszy dźwięk na usg - bicie serca pod sercem to był dla mnie:white_heart:![]()
![]()
I powiem ci ze mi w 6 tygn ciąży dał właśnie usłyszeć ![]()
Super! Gratulacje!!!
Bardzo się z tobą cieszę ![]()
No to rewelka!!! Będziesz mama !!! Wielkie
Gratki🥰