Testy ciążowe, jak interpretowac

@ola11415 O tak daj znać. Czekamy na wieści. I opowiedz jak się czujesz widząc dwie kreski ? :blush:

Piękne kreski , bardzo dobrze je widać. Trzymam kciuki żebyś miała szybki termin u lekarza :slight_smile:

Ogromne gratulacje , pamiętam to uczucie w brzuchu jak zobaczyłam samą drugą kreskę !

Jeśli chodzi o lekarza to na spokojnie trzeba chwilę poczekać ale dobry lekarz napewno Ci o wszystkim powie i poprowadzi

dla mnie ewidentnie ciążą :slight_smile: ja znowu na testach owulacyjnych nie mialam kreski, z badan z krwi wyszło ze ciaz i to z dnia na dzień rosło wiec było pewne…na na USG nic, wiec pojechałam do szpitala z podejrzeniem ciąży pozamacicznej… 4 dni leżałam na patologii z kobieami które poroniły i były na usunięciu…płakały a ja na to wszystko patzryłam… po czym bierą Cie na USG - 7 lekarzy, 6 mówi ze podać leki bo nie ma ciąży prawidłowej i trzeba to przerwać, a jeden każe sie wstrzymać… bo jest krwotok wewnętrzny i chce usunąć krew zeby mieć pewność… morał tej historii jest szczęśliwy bo moja ciąża “pozamaciczna” do usunięcia ma juz 8 lat i wszystko jest w porządku… nikomu nie życzę takiej traumy… przy drugim od razu miałąm obawy i sprawdzałam wszystko kilkunastokrotnie… zeby miec pewność… Trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze i z Tobą <3

Wizytę mam na 2 lutego, jak na razie wszystko ok, Bety nie robię, czekam do wizyty :slight_smile: jeśli ma być dobrze to będzie, zrobiłam morfologię, mocz i TSH i FT4 (mam niedoczynność tarczycy) wszystkie wyniki są dobre

1 polubienie

Jak na razie to nie wiem co czuje, jak wyjdę od lekarza to będę wiedziała co i jak więc już w głowie będzie spokój albo i nie :woman_shrugging:t2: ale jestem dobrej myśli, muszę być

Gratulacje :tada::smiling_face_with_three_hearts::heart:

Super , że masz dobre wyniki :slight_smile: jeszcze chwilka i będziesz miała wizytę , wtedy wszystko będzie jasne :slight_smile: myśl pozytywnie i będzie dobrze

Gratulacje !

Wo to napewno ciąża :slight_smile:

Daj znać koniecznie co u ciebie po wizycie :heart:

Na pewno dam znać :white_heart:

3 polubienia

Ja już po wizycie, 6+0 dzisiaj, serduszka nie słyszałam bo ginekolog mówił żeby tak wcześnie nie sprawdzać, ale pokazał mi ekran i widać było pulsowanie serduszka :white_heart:

10 polubień

Gratulacje :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Gratulacje :heart_eyes:

1 polubienie

No to wspaniałe wieści :heart_eyes: gratulacje :partying_face:

1 polubienie

Myslalam dzis o Tobie !
To swietna wiadomosc ! :heart:
Gratulujemy mamusiu :heart_eyes:

1 polubienie

Piękna sprawa :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Najpiękniejszy pierwszy dźwięk na usg - bicie serca pod sercem to był dla mnie​:white_heart::white_heart::hugs:

I powiem ci ze mi w 6 tygn ciąży dał właśnie usłyszeć :white_heart:

1 polubienie

Super! Gratulacje!!! :heart: Bardzo się z tobą cieszę :blush:

1 polubienie

No to rewelka!!! Będziesz mama !!! Wielkie
Gratki🥰

1 polubienie