Test obciążenia glukozą, czyli tzw. krzywa cukrowa

Powiem tak mi też szybko spadła tzn po 2 h miałam niski poziom ale cukrzycy ani nic nie stwierdzono więc trzymam kciuki żeby potwierdziło się :smiley:

Dzieki. Dam znac w poniedzialek co powiedziala.:slight_smile:

Koniecznie daj znać :smiley:

Spadek po 2 godzinach jest ok. Wg mnie nie masz się absolutnie czym martwić.

Też tak myślę że niczym nie masz się martwić też tak miałam mniej więcej że niski poziom po 2 h

czekamy na wieści ale raczej nie masz się czym martwić

O 12.45 mam lekarza dam znac. Narazie czekam do dentysty. Brryyyy :(.

No wiec jest ok. Mam poprostu duży wyrzut insuliny. Czasami tak bywa. Jedyne co to mi lekarka powiedziała że mogę odczuwać szybciej głód po posiłku. Bo szybciej metabolizuje cukry proste.

O widzisz :smiley: też tak miałam ale i tak miałam dodatkowe kg heh

Cieszę się, że wszystko ok :slight_smile:

Dzięki dziewczyny za wsparcie:)

agniejeska a jak tam po wizycie u dentysty - sadysty :P:P???

Okazalo sie ze wszystko zdrowe. A to co mnie zabolalo ostaznio to przez rozpuchlone dziasla w ciazy i zeby sa bardziej wrazliwe na zimno i cieplo. Mam uzywac innej pasty :-). Takze pierwszy raz milo wspominam wizyte u stomatologa. :):):):).

Z tymi dziąsłami uważaj też miałam rozpulchnione więc trzeba bardziej dbać :slight_smile:

to super że miła wizyta u dentysty sadysty :):):):slight_smile:

Zabusia dentysta nie musi być sadysta :slight_smile: ważne żeby do kompetentnej osoby trafić i profesjonalnej z wiedzą :slight_smile:

Moje dentystka jest bardzo fajna. Ale w swoich doswiadczeniach nie raz trafialam na strasznych dentystow. Ja poprostu nie lubie chodzic do dentysty. . Na szczescie mam mocne zeby i za czesto go nie odwiedzam.:-).

Najważniejsze to zeby zaufać wtedy łatwiej się idzie bo wie sie ze dentysta miły i krzywdy nie zrobi :slight_smile:

Oj ja jestem straszna panikarą i nie pójdę do stomatologa, któremu nie ufam. Więc jak dla mnie zaufanie to podstawa.

Ja poszlam raz do babki jak się przeprowadzałam do Niemiec. I teraz specjalnie do polski jeżdżę do dentystki bo stwierdzilam ze nie będę więcej ryzykować.