Mamy, słyszałyście o nich? Robiłyście? Są skuteczne? Czy test na płeć dziecka to zabawa, czy wiarygodna informacja? Podzielcie się doświadczeniem.
Slyszalam ale nigdy nie robiłam ciekawa jestem czy jest to wiarygodne
Ja to pierwsze slyszę o takim teście w sumie :D opieram się na informacjach odnośnie płci dziecka z badań prenatalnych gdzie 2x potwierdzili że będzie dziewczyna :) aczkolwiek mówię mojemu mężowi, który wyczekiwał syna że do póki sie nie urodzi to nie ma 100% pewności :) Chociaż wydaje mi sie ze przy dzisiejszej technologi jednak te badania dają duże prawdopodobieństwo, że lekarze widzą dokładnie na USG co będzie :)
Ja nie slyszałam o takim teście
Ja słyszałam ale raczej są one ciężko dostępne pewnie w naszej okolicy jedynie on -line więc nie kupowalam takiego ale z internetu wiem że często się one sprawdzają :) fajna opcja według mnie :)
Ciekawe ale nigdy nie słyszałam o takim teście
Ja cierpliwie czekalam do badan az lekarz mi oznajmi jaka bedzie plec dziecka ;) nie bylam az tak ciekawa aby sie doszukiwac specjalnych testow ;D
Pierwsze słyszę o takim teście i nigdy takiego nie robiłam, na czy one polegają?
Pierwsze słyszę o takim teście :D chyba że to na zasadzie wróżenia obrączka ile dzieci i jaka płeć :D
Świetna opcja
Chiński kalendarzyk dwa razy się sprawdził
Aż sobie poczytałam na ten temat i rzeczywiście jest coś takiego. Można sobie sprowadzić z zagranicy i jest dość drogie. Mierzy poziom testosteronu w moczu i na tej podstawie stwierdza, czy ma być chłopiec, czy dziewczynka. Ale nawet sam producent ostrzega, że ten test należy traktować jak rozrywkę�
A według chińskiego kalendarza płci powinnam urodzić dziewczynkę, a mam chłopca🙂
One są głównie właśnie za granicą do Polski raczej nie dotarły chodź pewnie na allegro można już znaleźć taki interes to nie jest ale za granicą lubią takie bajery :)
to jak ten test jest drogi i niepewny to raczej i tak bym go nie kupiła. Wolę poczekac do badan prenatalnych i tam raczej powiedzą co się urodzi :)
hehe ja aż tak ciekawa chyba bym nie była;) mnie cieszyły 2 kreski ;) wiec byłam tak mocno nimi podjarana ze zanim sie spostrzegłam to lekarz mi już mówił zę bedzie dziewczynka;)
Szczerze mówiąc nie słyszałam wcześniej o takim teście. Nie wiem czy bym go zrobiła, nawet jak lekarz na pierwszych prenatalnych powiedział mi prawdopodobną płeć to się jeszcze na taką nie nastawiałam. Zresztą było mi wszystko jedno czy będziemy mieć chłopca czy dziewczynkę.
Nawet testowi ciążowemu do końca nie wierzyłam jak zobaczyłam 2 kreski, chociaż sprawił mi wielką radość. Ale dopiero po wizycie u lekarza mogłam się w pełni cieszyć.
No u nas są badania prenatalne u nich pewnie też ale w USA itp lubią takie bajery :)
U mnie w kalendarzu chiński wyszło że będę miała chłopczyka i się zgadza ale ja jakoś nie brałam tego do serca, czekałam na potwierdzenie od lekarza
To mi z chińskiego wyszła dziewczynka czyli by się zgadzało :D