Ja robiłam taki test i wyszedł mylący na USG w 14 tygodniu już dowiedziałam się że będzie synek i na każdej kolejnej wizycie Pani ginekolog utwierdzała mnie o płci potwierdzając badaniem USG .
o wow nie wiedzialam ze takie istnieja :)
ja poprostu wiedzialam ze bedzie chlopiec i sobie to afirmowalam :D:D::D:D
Też nie miałam pojęcia, że są takie testy ale już jestem zaciekawiona tym tematem :P
Ja napewno przy ciąży sprawdzę czy działają takie testy
Ja w drugiej ciąży dopiero się dowiedziała o kaledarzyku chińskim
Ja wgl nie znam się na kalendarzu chińskim jakoś się nie interesowałam tym tematem za bardzo
Ja nie słyszałam o takich tekstach Ale chyba tak nie do końca bym wierzyła to znaczy pewnie z ciekawości bym zrobiła gdybym o nim wiedziała ale i tak jakoś myślałabym że to zbieg okoliczności że wyszło poprawnie ponieważ no szanse są 50 na 50
Ja o kalendarzu chińskim słyszałam ale nie sprawdzałem tego bo w sumie nawet nie jestem ciekawa czy by się sprawdziło. Będzie co ma być i tyle ;) tak do tego podchodzę ;)
Ja byłam kilka razy u wrozbity takiego gościa starej daty ale powiem wam że tym którzy u niego byli dużo się sprawdziło
Ja robiłam sobie takie testy na.plec w internecie 😀 co raz wychodziło inaczej
Ja też jakoś super nie wierzę w ten kalendarzyk chiński ale z ciekawości sprawdziłam co oni tam wymyślili;)
paula.no :D lol w internecie to na bank super niewiarygodne :D
Dokładnie to bardziej tak dla zabawy robiłam bo nie wierzę w takie testy i ich wiarygodność
Oj robiłam te testy i się nie sprawdziło, robiłam to raczej dla zabawy żeby sprawdzić czy potwierdzi się z tym co lekarz powiedział. Kalendarz chiński też robiłam, raz się sprawdził , raz nie. Chociaż nie wiem czy dobrze odczytywalam.
Noe wiem kto to wymyślił także testy... ? A widziałyście te aplikacje z testem ciążowym to dopiero jest bzdura
Widziałam to taka trochę głupota
Nie, ja nie, ufam bardziej lekarzowi niż tym testom mimo, że wiadomo, że może się pomylić
ja też ufam lekarzowi bardziej jak testom
Zrobiłam taki test bardziej dla.zabawy i sprawdzić czy faktycznie może być wiarygodny. Mimo, że samopoczucie i zachcianki były pod dziewczynkę test wskazał chlopca ;o no i faktycznie lekarz na kolejnej wizycie potwierdził, że będzie chłopiec ;)
Tylko nie ma co wierzyć do końca takim testom bo wiadomo, że lepiej zaufać lekarzowi ;)
Tez lekarzowi lepiej ufać