Jakie macie doświadczenia z tym paskowym ? Wiarygodny czy nie ? Wykrywał wam wczesną ciążę ?
Mało jest informacji o tym teście paskom, stąd to pytanie.
Witaj na forum #teamLOVI!
Jakie macie doświadczenia z tym paskowym ? Wiarygodny czy nie ? Wykrywał wam wczesną ciążę ?
Mało jest informacji o tym teście paskom, stąd to pytanie.
Myślę ,że całkiem ok będzie :) Ma czułość 10. Ja kupowałam ten facielle strumieniowy i wykazał wyraźniejsze kreski od pink.
paskowe miałam testy zamówione najtańsze z allegro pamietam ze miałam ich sporo nie pamietam firmy;) ale przelezały chyba ze 2 lata w pudełku kiedy wykonałam i wyszedł pozytywny;)
Tak mi wykrył w 5 tyg :)
Takiego nie kupowałam , robilam płytkowy jAK byłam w 3tyg i pokazało 2 kreski co prawda tą druga blada ;)
U mnie wykrył ciążę w 4tyg i ja chyba wszystkie możliwe testy robiłam dla pewności co drugi dzień powtarzając
Ja kiedyś kupiłam te paskowe ale zużyłam je zanim zaszłam w ciążę. Myślę, że jednak powinny być skuteczne. Jeśli nie masz przekonania to zrób dodatkowy test płytkowy lub badanie krwi :)
one chyba działają na tej samej zasadzie wiec pewnie tylko nieco inaczej sie je stosuje
u mnie się sprawdziły :)
Najlepiej powtórzyć test.
Ja wole zdecydowanie płytkowe, dla mnie bezkonkurencyjny jest pink. Robiłam jakiś zwykły z apteki to nie wykrył
Ja takich ciążowych paskowych nie miałam, jedynie owulacyjne ale jakieś z allegro i były beznadziejne bo każdy pokazywał owulację każdego dnia.
Z Facelle miałam też owulacyjne i te mi się super sprawdziły, faktycznie pokazały owulację i było to zgodne z aplikacją. Wtedy właśnie w ciążę zaszłam.
A ciążowe to robiłam głównie baby boom i bobo test.
ja tych testów za wiele nie miałam zawsez jak jakiś kupywałam i wychdoził negatywnie wyżucałam ale jak was czytam i wasze próby z testami kilkukrotne powtarzanie to zaczynam myslec ż epmoze żle sprawdzałam te testy i było tzreba kilka na raz wykonywac albo co kilka dni, ale z drugiej strony i tak zaraz był okres
Ja miałam dwa różne testy paskowe (w sensie dwie firmy, w tym jeden z tytułu wątku) i oba pokazały to samo - sprawdzałam w dniu planowanej miesiączki, więc wydaje mi się, że jest wiarygodny. i wynik był prawie natychmiastowy tu i tu - ciąża potwierdzona u gin 3 tyg później (chodzę na fundusz i dlatego taka data)
O rany to ja nawet nie pamiętam jaki to był test, po prostu jak pokazały się dwie kreseczki to byłam taka szczęśliwa że Hej. A jak test był negatywny to wyrzucałam i nie roztrząsałam czy robić jeszcze raz albo jakiej firmy on był.
Ja zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki przed pracą i był negatywny wiec zostawiłam go na umywalce. Przed wyjściem do pracy chciałam go wyrzucić i zobaczyłam ledwo widoczna drugą kreskę. Od razu pobiegłam do męża żeby potwierdził ze tez ją widzi.. ;) nie wiem po jakim czasie pojawiła się bo nie od razu, jednak faktycznie byłam w ciąży;)
Ja jak miałam negatywny to też nie powtarzałam. Jak był pozytywny to kolejnego dnia robiłam jeszcze raz dla sprawdzenia. U mnie się to wiązało z niskim progesteronem i ryzykiem utraty ciąży, więc sprawdzałam czy kreska ciemnieje czy blednie, leciałam na badania i zaraz do lekarza się zapisywałam by w razie czego dał duphaston.
Justys dziwne bo czytalam na tych testach że po 4 czy 5 minutach jak pojawi się kreska to test jest nieważny. Czy jakoś tak. Chodziło o to że do 5 minut chyba ta kreska powinna się pojawić. Ale super dla Ciebie ;)
Na teście pisało, że musi być pod strumieniem 10 sek, a tu nie było nawet 5, jak druga kreska się pojawiła ;p ale ja byłam 8 dni po planowanej miesiączce. Ale miałaś niespodziankę Justys :)
Miałam podobną sytuację ,ale z innym testem . Też zostawiłam i po czasie pojawiła się kreska. I niby powinien być nieważny ,ale nie dało mi to spokoju. Powtórzyłam 2 dni później i kreska już wyszła od razu :)
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.