No to super. Wsziposzlo jak chciałaś i w cale się nie nameczylas. Jeszcze raz gratuluję
O jejuu to naprawdę super, że poród taki szybki.
Dużo zdrówka jeszcze raz wam życzę, no i tobie teraz odpoczynku, bo to przecież kawał porządnej roboty!
Nawet dobrze sie czuje, na drugi dzien jak młoda kózka , prysznic , chodziłam normalnie pękłam też ale szwy nawet nie uwierają.
No to super, ja swój też dobrze przeszłam pomimo nacięcia
Gratulacje ,
Fantastyczna wiadomosc
Cudownie, że tak sprawnie Ci poszło i sn tak jak chciałaś bardzo Ci zazdroszczę że masz to już za sobą i to jeszcze tak szybko urodziłaś
a córeczka jaka duża się urodziła?
Byłam dziś na ostatniej wizycie u ginekologa, szyjka krótka około 0.5 cm, wysunięta do przodu, więc pani ginekolog mówi że jest zdziwiona że nie mam jeszcze żadnych skurczy bo organizm jest już gotowy, więc nadal siedzę jak na bombie i czekam aż wybuchnie
52 cm, 3540 kg
A który to tydz u Ciebie:)???
Gin mnie ,postraszyl, ze skrócona juz kilka tygn przed porodem ,zeby się szykować i w mig walizkę pakowałam po wizycie heh
Noo po terminie Cię zaproszą pewno do szpitala
Polecam przysiady przy łóżku mi to pomogło też chyba w szybszym urodzeniu przy parciu główką malutkiej
Obecnie mam 39+3, wiec jeszcze nie jestem po terminie ale bardzo nie chcę iść do szpitala na wywoływanie. 2 tygodnie temu na wizycie szyjkę miałam już o połowę skróconą. Obecnie jeszcze krótsza, więc mam nadzieję że jednak urodzę. Każda rada na wagę, będę pamiętać
Ooo to taka akurat nie za duża nie za mała
Czekamy na wieści. Życzę szybkiego porodu
Dziękuję bardzo bym chciała żeby już było po,a jeszcze gdyby mi poszło tak szybko jak Danutce to już w ogóle byłoby cudownie
1 sza córkę tak urodziłam w 39+3 , ale też byłam pod balonikiem
No sluchaj moze Cie wziac w każdym momencie
Ja już jestem gotowa, ale jak widać maluszkowi nie spieszy się na ten świat. A druga córeczka w którym dniu ciąży się urodziła?
Taka w sam raz jak na SN. Nie za duża
Moja była troszkę dłuższa, ale ciut lżejsza
W tym tygn , w ktorym Ty byłaś wczoraj czyli 39+3 wazyla 3610 kg 54 cm , też sn
Wow ale Ci się udało że obie dokładnie tego samego dnia ciąży się urodziły i bardzo podobnie wagowo
A powiem Wam tez ,ze najpierw dali mnie na odcinek gdzie mamy po porodzie sa bez dzieci, chca pospać czy po cc, mi małą zabrali pod monitor też ze względu na przygody jej sercowe wiec do 6.30 bylam bez niej potem mi ją dali i każda mam w szoku co ona robi ze mna - a to tez było tak ,ze na kdcinku noworodka nie było już miejsc dla mnie wiec musiałam tam trafić
Leżała koło mnie w sali 2 osobowej mama trojaczków , dziewczynek🩷🩷🩷 ta sama ktora tez byla jak bylam za 1szym razem gdzie trafiłam ze względów tachykardii u córy.
Pogadaliśmy , jest ze swietorzyskiego, ma już synka dwuletniego 🩵 ona wyszła do domu we wtorek ,a dziewczynki zostały ,kruszyny przez nagle cc musiały być wydobyte, bo ktg już było brzydkie , mówiła mama.
Oo świętokrzyskie moje tereny. Trojaczki to już hardcore