Tabletki i kremy na powiekszanie piersi

Trzeba to zgłaszać

Uwaga napiszę to pogrubianą czcionką bo tutaj jest totalny chaos a może komuś to się przyda !!!.
Po tym wszystkim co tutaj napisane nie wiem czy zostanę wyśmiana czy skrytykowana ale są tabletki które rzeczywiście powiększają piersi i nie kupicie ich na Allegro ani w Rossmanie itp… One nazywają się Breastfem i wcale w Polsce nie są znane choć jak się poszuka w internecie to są do kupienia i to za całkiem nieduże pieniądze. Bardziej są popularne w USA i szczególnie w Brazylii. W składzie maja zioła stosowane od wieków przez Brazylijki właśnie do powiększania piersi nie w celach estetycznych ale bardziej praktycznych. Bardzo mało informacji o tych tabletkach ale ja je brałam przed wakacjami 2 miesiące i piersi rzeczywiście urosły. Nie wiem jak długo to się utrzyma ale jestem bardzo zadowolona z wyniku. Oczywiście możecie w to nie wierzyć i wcale bym sie nie zdziwiła po tym co tutaj powypisywali inni.

1 polubienie

One nie będą działały na podobną zasadę serum przyspieszającego wzrost rzęs z Long4Lashes ? Pomaluje tydzień rzesy urosną 4 x większe a potem się wykruszą i po tym zostaje dlugo z niczym? Takie tabletki chyba działają do momentu brania jesli juz.
Mnie takie specyfiki tak wyglądają . Cycki urosną i zaraz sflaczeją jak przestanie się brać ten suplement?
Niddy też nie używałam żadnych takich specyfików na piersi…

No nie koniecznie tak jest jak piszesz. Owszem ja powtarzam 2 miesięczną kurację tym breastfem co około 2 - 3 lata nie jest to dla mnie problemem . Nie są szkodliwe bo to zioła więc nie ma problemu. Ale wracając do tematu. Pracuję na siłowni z Paniami ale mam również wiedzę na temat mężczyzn. Myślę że te tabletki mogą działać trochę na zasadzie Kreatyny u mężczyzn. Wszyscy praktycznie faceci uczęszczający na siłownię ładują się tym środkiem który powoduje odkładanie się wody w mięśniach dzięki temu przy niewielkim nakładzie pracy można uzyskać grube ramiona i bicepsy tak naprawdę napompowane wodą. Oczywiście gdy przestaną stosować ten środek który zresztą jest legalnym suplementem i nie będą ćwiczyć choć trochę mięśnie opadną. Myślę że ten Breastfem może działać na podobnej zasadzie ale tutaj wchodzi odkładanie się tłuszczyku w piersiach a stymulantem mogą być hormony. Więc ja osobiście mogę potwierdzić.

Hmm ciekawe co piszesz