Są takie ciekawe tabletki z ziołami z Amazonii które powiekszają troche i ujędrniaja biust. Nazywaja się Breastfem. Mało reklamowane w Polsce ale jak sie pokopie to sie znajdzie. Brałam je 2 miesiące i rzeczywiście dały pozytywny efekt. Z tego co wyczytałam to one wpływają na estrogeny. Kobiety w Ameryce Południowej używają tych ziół w tym celu od wieków więc nie mają żadnych ubocznych jak hormonalne. Polecam spróbować tej metody.
A po odstawieniu biust wrócił do poprzedniego rozmiaru czy piersi zostały większe? Hormony rzeczywiście mają wpływ na wielkość biustu. Biorąc antykoncepcję hormonalną też może dojść do powiększenia biustu.
W działanie tabletek nie wierzę, nie przekonuje mnie skład ani mechanizm ich działania.
Jeśli chodzi o kremy to efekt ujędrnienia może optycznie powodować efekt powiększenia. Ale to pewnie tak jak z balsamami na cellulit czy ogólnie na ujędrnienie, póki stosujesz jest ok, a jak przestaniesz to efekt znika lub znacznie się zmniejsza..
Nie ma tabletek na powiększenie czy ujedrnienie biustu... Ewentualnie można kremami poprawić ich jędrność.. ale piersi to głównie tkanka tłuszczowa.. można trochę poprawić ich wygląd, ale nie zawsze one wrócą do stanu pierwotnego.
Pierś to jest głównie tkanka tłuszczowa. Więc aby je powiększyć trzeba było dać im trochę tłuszczyku. A tak poza tym to chyba oprócz operacji plastycznych nie ma specyfiku do powiększenia piersi.
Są sposoby. Dziewczyny ja kiedyś powiększyłam sobie piersi taką pompką kupioną w sklepie erotycznym w Lublinie. Myślałam że to jakaś ściema a jednak po zastosowaniu piersi rzeczywiście urosły i to całkiem nieźle. Niestety efekt był krótkotrwały i trwał jakieś 30 minut :))) Drugi sposób bardziej skuteczny pod namową koleżanki wspólnie zaczęliśmy brać takie tabletki o nazwie Breastfem. Od klientek słyszałyśmy że to jest skuteczny preparat bo działa na estrogeny. Nie są zbyt popularne w Polsce więc musiałyśmy poszukać w internecie i udało się. 4 miesiące brania i przyniosło to interesujące rezultaty. Biust rzeczywiście jest obfitszy no i o jeden rozmiar sądząc po staniku i obserwacjach piersi naprawdę urosły - u mojej koleżanki podobnie. Teraz zaczął się okres oczekiwania czy efekt jest trwały jak na razie minęły 2 miesiące od zakończenia i to się utrzymuje. Tak więc jesteśmy dobrej myśli ale bez przesady.
Anka88 problem w tym że jak damy piersiom trochę tłuszczyku to urośnie wszystko inne a piersi na końcu hahahaha
Trenerkalublin jakoś nie chce mi się wierzyć że po tabletkach biust rośnie bo chyba że hormony się bierze ale to bez konsultacji z lekarzem bym się nie odważyła
Na tabletki bym nie liczyła ale są kremy które liftingują i podnoszą piersi. Zdecydowanie jest to bezpieczne i nie inwazyjne. Sama stosowałam kremy po pierwszym porodzie i zauważyłam że z takich "smutnych" piersi moje zrobiły się pełniejsze i bardziej naciągnięte.
A to nie działa tak jak hormony? Brałam przez jakiś czas antykoncepcję oraz biust w pewnym stopniu się powiększył. Jednak potem się zmniejszył jak przestałam brać tabletki. Czy z perfect bust nie jest podobnie?
Bo nie zobaczysz, to zbyt szybko na to aby zobaczyć efekty Sama w pierwszym miesiacu widziałam efekty ale jedynie brodawki mnie swędziały,nic więcej.Na powiększenie biustu trzeba trochę poczekać i brać te tabletki minimum 3 miesiące Ogólnie kuracja tania nie jest, nie ma co się czarowac ale efekty są lepsze niz w przypadku wielu masaży czy zabiegów. No i nie nastawiaj się tutaj na powiekszenie kilka rozmiarów bo mozna osiągnąć powiekszenie max jednego rozmiaru, mi to jednak wystarczyło.
Potwierdzam, cena trochę wygórowana za kurację ale przynajmniej przekłada się to na rezultaty.Wcześnieij brałam inne tabletki i efekty były mierne, w przypadku perfect bust przynajmniej są. Najlepsze to poprawa jędrności i napięcia skóry, u mnie powiekszenie piersi nie jest duże ale po karmieniu dziecka biust wyglada i tak zdecydowanie lepiej.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.