Tabletki i kremy na powiekszanie piersi

Dziewczyny czy są jakieś tabletki i kremy, które dzialają na powiekszanie piersi albo chociaz na ich ujędrnienie? Przymierzam się do kupienia sobie jakiegoś kremu…
Po karmieniu biust nie wygląda niestety ładnie i chciałabym to odwrócić.

Z kremów polecam krem perfect bust. Jest trochę trudniej dostępny bo trzeba zamawiać przez internet ale jeśli chodzi o działanie to jest nieporównywalnie lepsze od innych podobnych kosmetyków. Serum jest genialne! Do tej pory wydawało mi się, że wszystkie tego typu produkty nie działają i nie mają prawa działać. Tutaj zaskoczenie! super konsystencja, produkt pozostawia delikatną poświatę a przede wszystkim naprawdę działa i ujędrnia biust! Ale jeśli chodzi o powiększenie to i tak polecam tabletki.

A jakie? I czy brałaś?

Perfect bust, z tej samej serii co krem. I tak, brałam bo uznałam, ze skoro krem tak dobrze sobie radzi z ujędrnieniem to może warto będzie wypróbować właśnie działania tabletek. I się nie zawiodłam. Biuścik jeszcze ładniej się ogólnie podniósł i poprawił swój wygląd. Nie oczekuj tutaj jednak spektakularnych efektów jak w przypadku powiekszania operacyjnego.To tak nie działa Jeden rozmiar da się powiększyć ale na więcej rozmiarów trzeba iść pod nóż.Mi jednak wystarczył ten jeden rozmiar i to, że piersi ładnie się podniosły. A i odpowiednio dobrany stanik również działa cuda.

Wiem, wiem, ogólnie to mam dość spory biust ale jest obwisły. I o ile w staniku wygląda fajnie to bez stanika już gorzej. Jakby takie dwa puste woreczki :stuck_out_tongue: Piszesz konkretnie o tym serum? https://intymnosc.pl/pl/powiekszanie-piersi/768-perfect-bust-gel-150ml-powieksza-ujedrnia-i-unosi-piersi.html Na razie zastanowię się nad zamówieniem tego specyfiku i jak podziała to kupię tabletki :slight_smile:

Tak o tym, ale dla pewnosci jeszcze porównaj sobie w innych sklepach. No i nie nastawiaj się że zadziała po kilku użyciach, tylko trzeba je stosować przez minimum te 2-3 miesiace aby zobaczyc efekty działania.

Systematyczność jest bardzo ważna, wiadomo. Ja na wapteka.pl zamawiam sobie serum ujędrniające Elancyl i mogę stwierdzić, że jest poprawa. Biust jest bardziej jędrny, to serum działa wzmacniająco i modelująco. Zawsze wieczorem stosuję też taki naprzemienny prysznic, ciepły-zimny i ważne żeby kończyć zimnym.

Nie sądzę, ze kosmetyki okażą się tutaj rzeczywiśćie skuteczne. Nie mają takiego dobrego działania jesli chodzi o podniesienie piersi, poza tym moga co najwyżej dac lepsze nawilżenie skóry.

Jest wiele zabiegów na piersi, nie tylko powiększenie implantami. Polecam po prostu zorientować się w odpowiedniej klinice.

https://www.raczkowska.pl/

Duże doświadczenie ma ta klinika. 

U mnie też problemem jest bardzo mały biust, oczywiście stosowałam różne kremy i inne preparaty, ale niestety bezskutecznie. Myślałam o tym by zapisać się na powiększenie piersi i spodobały mi się opinie o Olmedical.Pan Doktor Piotr Januszewski wykonuje tu zabiegi i jest bardzo dobrze oceniany

ja mam małe piersi ae ja bym znów operacji sobie nie zrobiła 

Ja ogólnie mam małe piersi, jednak podczas kp są dużo większe. Przyznam , że łatwiej żyje się z małym biustem na codzień i nie powiększyłaby go za nic :p

Ja ostatnio zaczęłam ćwiczyć, to przed ciążą w ogóle mi piersi nie przeszkadzały, a teraz przy jakimś podkakiwaniu czy truchcie z powiększonymi jest niekomfortowo, czuj jak się obijają o ciało, tęsknię za małymi :(

Ja mam małe piersi i nie mam z tego tytułu jakiegoś problemu, a wręcz odwrotnie się cieszę;)

hehe dogodzić;) chyba najelpsze są takie jakie każda z nas ma;)

Podczas kp można docenić mały biust ;) głównie podczas ćwiczeń czy biegu ;)

Mi po wykarmieniu 2 córek za dużo nie zostało :) Trochę mi żal ,bo wcześniej biust był ładny ,ale nie żałuję ,że karmiłam dość długo. Teraz w ciąży znów ten biust zrobil się większy ,ale nie liczę ,że po kp będzie coś lepiej :) Mimo to ròwnież nigdy nie zrobiłabym sobie operacji. 

Ja też nie zrobiłabym nigdy operacji która również nie zawsze musi udać się.. lepiej nie ryzykować.. 

Aniss jak to mówią, że jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodzić.  Ale wiem, że niektóre dziewczyny mają z tego tytułu kompleksy i jak mają się męczyć w swoim ciele, to jednak lepiej może zrobić tę operację, jednak trzeba wiedzieć jakie to ma konsekwencje w przyszłości. 

Nie zawsze każdy myśli o konsekwencji.. 

Ja jestem z tym że jeśli komuś coś w sobie nie odpowiada a może to zmienić to czemu nie sama się nastawiam na zoperowanie biustu ale to raczej wieloletnie marzenie nie obecny zamysł