Szlafrok do szpitala i koszula do porodu

Tak w szpitalach daja do produ koszule :slight_smile: zazwyczaj… ale potem tez krew sie gdzie saczy przecieka itp. Wiec nie inwestowalam w drogie koszule.:wink: bawelniane i tyle :slight_smile:

2 polubienia

Dokładnie, bawełniane koszule są super praktyczne i wygodne, a do tego łatwo je wyprać, gdy coś się pobrudzi. Po co inwestować w coś drogiego :slight_smile:

2 polubienia

Jak mają takie jednorazówki to super sprawa :wink:

Tak to racja ważne aby miała dobry materiał nie była potliwa

2 polubienia

No ja byłam w szoku, bo na stronie było napisane, żeby wziąć koszulę do porodu, a i tak wydali :smiling_face:

1 polubienie

Lepiej mieć niż nie :smile:

1 polubienie

Dokładnie, wolałam wziąć i w razie czego mieć. Jak dali to fajnie, mniej do prania :rofl:

1 polubienie

Wystarczy że podkłady są z ceratą i to już człowiekowi źle na tym, więc piżamkę trzeba mieć 100 % bawełniana

Ja w szpitalu też miałam pościel lux ale kołdra i poduszka były już wiecie takie sztuczne, hmmmm z tworzywa jakby guma z plastikiem :confused:

1 polubienie

Ja teraz sobie właśnie odkładam na kołdrę i poduszki z puchem bądź pierzem gęsim :hear_no_evil:. Kasy trochę kosztują, ale jaki komfort spania, człowiek się mniej poci niż na wkładzie syntetycznym

2 polubienia

Oo tak ,zdecydowanie :slight_smile:
U babci na wsi były z pierza i to było spanie ! W lato chlodno a w zime ciepło , pamiętam jak sama skubałam pierze z tych kłyków i babcia mi zrobiła poduszkę :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Ooo taka podusia ręcznie robiona to musi być skarb :heart:
Właśnie kiedyś na wsi każdy taką miał, a teraz ceny są nawet po 400 złotych za poduszkę…

1 polubienie

Jeszcze wsyp na poduszkę musiałbyć jednyny z bawełny andrychowski :slight_smile:

2 polubienia

To prawda Puch gęsi to inny komfort snu, oddycha lepiej niż syntetyki i czuć różnicę od razu.

1 polubienie

No dokładnie, dlatego ja teraz sobie odkładam najpierw na poduszki, a później na kołdrę :smiling_face:

1 polubienie

Dokładnie tak ! Koszule w bociany , misie czy kotki … no chyba jakiś facet to projektuje :rofl:
Ja do szpitala miałam piękną bordową koszule z dekoltem kopertowym z esotiq

Ooo wrocilas 🩵 urlopik ? Myslalam o Tobie ostatnio 🩵

Wróciłam ! Zaglądałam tutaj ale bardzo mało . Staram się nadrabiać

1 polubienie

Tak Te wzory sa śmieszne jakby nikt nie pomyślał, że kobieta chce czuć się dobrze. Też miałam ładną, wygodną koszulę z kopertowym dekoltem da się połączyć funkcję i wygląd

Teraz latem to mniej jest czasu , co chwilę coś .

A macie tak że do porodu chciały byście takie kobiece i w ogóle. A w domu możecie spać w piżamie w misie albo kotki ? :rofl::rofl::rofl: Bo ogólnie w domu śpię w koszuli Bambi :rofl::rofl:

2 polubienia