Tak w szpitalach daja do produ koszule zazwyczaj… ale potem tez krew sie gdzie saczy przecieka itp. Wiec nie inwestowalam w drogie koszule.
bawelniane i tyle
Dokładnie, bawełniane koszule są super praktyczne i wygodne, a do tego łatwo je wyprać, gdy coś się pobrudzi. Po co inwestować w coś drogiego
Jak mają takie jednorazówki to super sprawa
Tak to racja ważne aby miała dobry materiał nie była potliwa
No ja byłam w szoku, bo na stronie było napisane, żeby wziąć koszulę do porodu, a i tak wydali
Lepiej mieć niż nie
Dokładnie, wolałam wziąć i w razie czego mieć. Jak dali to fajnie, mniej do prania
Wystarczy że podkłady są z ceratą i to już człowiekowi źle na tym, więc piżamkę trzeba mieć 100 % bawełniana
Ja w szpitalu też miałam pościel lux ale kołdra i poduszka były już wiecie takie sztuczne, hmmmm z tworzywa jakby guma z plastikiem
Ja teraz sobie właśnie odkładam na kołdrę i poduszki z puchem bądź pierzem gęsim . Kasy trochę kosztują, ale jaki komfort spania, człowiek się mniej poci niż na wkładzie syntetycznym
Oo tak ,zdecydowanie
U babci na wsi były z pierza i to było spanie ! W lato chlodno a w zime ciepło , pamiętam jak sama skubałam pierze z tych kłyków i babcia mi zrobiła poduszkę
Ooo taka podusia ręcznie robiona to musi być skarb
Właśnie kiedyś na wsi każdy taką miał, a teraz ceny są nawet po 400 złotych za poduszkę…
Jeszcze wsyp na poduszkę musiałbyć jednyny z bawełny andrychowski
To prawda Puch gęsi to inny komfort snu, oddycha lepiej niż syntetyki i czuć różnicę od razu.
No dokładnie, dlatego ja teraz sobie odkładam najpierw na poduszki, a później na kołdrę
Dokładnie tak ! Koszule w bociany , misie czy kotki … no chyba jakiś facet to projektuje
Ja do szpitala miałam piękną bordową koszule z dekoltem kopertowym z esotiq
Ooo wrocilas 🩵 urlopik ? Myslalam o Tobie ostatnio 🩵
Wróciłam ! Zaglądałam tutaj ale bardzo mało . Staram się nadrabiać
Tak Te wzory sa śmieszne jakby nikt nie pomyślał, że kobieta chce czuć się dobrze. Też miałam ładną, wygodną koszulę z kopertowym dekoltem da się połączyć funkcję i wygląd
Teraz latem to mniej jest czasu , co chwilę coś .
A macie tak że do porodu chciały byście takie kobiece i w ogóle. A w domu możecie spać w piżamie w misie albo kotki ? Bo ogólnie w domu śpię w koszuli Bambi