Szkoła Rodzenia ONLINE

O tak. Mi polozna polecała Zawitkowskiego i rowniez ogladam i polrcam :) 

ja również zdecydowanei polecam jego vieo - bardzo fajnie przekazuje wiedzę. Polecam wam też masaż Shantala - według mnie jest bardzo skuteczny 

Nie znam. Pewnie obczaję w woknym czasie 

wy to macie na prawde super te połozne,u nas takie nie są...ja sama musiałam ogarnać wszystko a nawet jak pytałam to ich wiedza nie rózniła sie od tej z ulotek.ja tam więcej wiedzy od was wynoszę ha ha ha 

Mi się trafiła taka ze nie mogę narzekać. Mysle ze przekazałam mi dosc dużo ake to też wtnikało z tego, ze ja zadawałam duzo pytsń

O rozwoju maluszka fajny jest też blog mamafizjoterapeuta. 

A ja lubię  fizjoterapeutka w ciąży na IG. Bardzo przyjemnie się ją ogląda :) 

Kverve, też mi ktos polecał wlansie. Wlasciwie to przypomnislas mi ze muszę zaglądnąć i przekonac się sama 

ja tez o niej slyszalam  musze zerknac co tam ma na profilu

Mi szkole rodzenia poleciła ginekolog i jest tylko online że wzgl. Na wirusa nie ma stacjonarnych zajęć. Termin mam np. W marcu a szkole rodzenia mam zacząć w styczniu,troche się obawiam nie lubię robić wszystkiego na ostatnią chwilę 

Nie ma sie co martwic. Zawsze mozesz poglebic swoją wiedze ogladajac cos na yt. Taknjak pisalam nizej - ja nie bylsm na żadnej szkole i ogladalam tylko filmiki na yt.  Mi to wustarczylo a wszelkie braki uzypelnialam na biezaco podczas wizyt u poloznej 

Tylko u Nas kochana też nie ma wizyt u położnej tylko telefonicznie lub jak coś się dzieje. 

Szkoła rodzenia online to fajna opcja jednak nie zdecydowałam się na takie coś 

Dostałam wczoraj link do platformy ale nie zdarzyłam obejrzeć gdyż byłam u ginekologa. Szkole zaczynam od stycznia prawdopodobnie, może się czegoś naucze

Monia ja też dopiero w 30 tygodniu dołączyłam na zajęcia szkoły rodzenia, spokojnie wszystko ogarniesz:) 

A czego się tam nauczyłaś kochana? 

Głównie położna pokazywała oddechy, techniki relaksacji w trakcie porodu, mówiła o laktacji, leczeniu zastojów. 

A o urodzonym dziecku? Pielęgnacja, karmienie, kąpanie? 

Czy któraś z Was brała już udział w takiej szkole rodzenia online ?

Beata jak byłam w pierwszej ciąży chodziłam do szkoły rodzenia. Teraz mając już córeczkę nie mam aż tyle czasu na chodzenie czy uczestniczenie online