Najbliższe targi to:
-
Mamaville Targi dla Mamy i Dziecka Gdańsk 17 marca 2018, 10:00-17:00
-
Mamaville Targi dla Mamy i Dziecka Warszawa
24 marca 2018, 10:00-17:00 -
Mamaville ShopUP Poznań - 20-21 kwiecień 2018
Witaj na forum #teamLOVI!
Najbliższe targi to:
Mamaville Targi dla Mamy i Dziecka Gdańsk 17 marca 2018, 10:00-17:00
Mamaville Targi dla Mamy i Dziecka Warszawa
24 marca 2018, 10:00-17:00
Mamaville ShopUP Poznań - 20-21 kwiecień 2018
Evelin i pozostałe Dziewczyny, jeśli jesteście zainteresowane chustami to zdecydowanie warto wybrać się na zajęcia poświęcone tylko temu tematowi. Wcale nie trzeba umawiać się na prywatne, płatne wizyty doradcy chustonoszenia. Na początek polecam różnego rodzaju spotkania zachustowanych, chustowe pikniki itp., a dopiero jak wkręcicie się w temat i zdecydujecie się, to wówczas warto umówić się na indywidualne spotkanie i konsultacje. Na pewno sporo można dowiedzieć się właśnie na takich większych spotkaniach, czasami po wykładzie i prezentacji można zadawać pytania lub poprosić o pomoc w motaniu. Niektórzy uczą się motać z filmików z internetu, ok, jednak internet nie wskaże nam jakie błędu robimy, a o to można zapytać doradcę, także polecam.
Może jak któraś z nas ma jakieś info o warsztatach, targach itp. to wrzucajmy to do wcześniej wspomnianego wątku o targach i spotkaniach dla kobiet w ciąży.
Emmao myślalam o chustoniszeniu. Poszukam takich warsztatów
Czasami też szkoły rodzenia dogadują się z doradcami chustowymi i w ramach zajęć jest pogadanka lokalnego doradcy, z którym później, po porodzie można umówić się na indywidualne spotkanie i naukę motania.
evelin jak jesteś z Elbląga to może Ci się przyda ten link
tak apropo chustonoszenia.
http://www.rehafit.elblag.pl/events/kurs-chustonoszenia-dla-kobiet-w-ciazy-i-poczatkujacych-rodzicow/
są też inne ewenty ale bys musiała sobie poszperac.
Dziękuję Aisa za link ! Nawet nie wiedziałam że w moim mieście jest takie coś organizowane. Super poczytam dokładnie i przemysle
Super! Tym bardzo warto żebyśmy dzieliły się ze sobą takimi linkami.
Za 40zł to nawet nie ma nad czym zastanawiać się.
Byłam na zajęciach z chustonoszenia - trwały godzinę. Główne punkty zajęć: przykładowe wiązania, teoria, że warto nosić dziecko w chuście i dlaczego i to, że i tak należy umówić się prywatnie na zajęcia płatne z maluszkiem aby nabyć wiedzę jak wiązać bezpiecznie.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.