Daj znać. Powodzenia!
U nas niekapek super się sprawdza, córeczka chętnie z niego pije, piła by ciągle gdybym jej go dała do rączek :)
Powiem szczerze że jak na 1 raz poszło bardzo dobrze, spodobało jej się trzymanie za uszka i dość szybko załapała o co chodzi, zobaczymy czy jej się tak szybko nie znudzi �
Wioelczek a ile ma mscy?
7 miesięcy i 2 tygodnie ma córka
Mój synek też od początku nie miał problemów z niekapkiem jakoś przyszło mu to instynktownie.
To cieszy jak nowości szybko się przyjmują.
Moja od początku załapała butelkę ze słomka i kubek niekapek z ustnikiem. Nie było problemu z tym . Problem pojawił się przy kubku 360". Jednak poradziliśmy dzięki radzie jednej z mam z forum. Zdjęłam osłonkę zobaczyła jak usta układać i potem bez problemu nauczyła się pić
Ja właśnie przymierzam się do niekapka. Mała już sama siedzi i rzadko się chwieje. Zastanawiam sie tylko czy wziac malutki (120ml) czy moze juz tski wiekszy (320ml). Ale wydaje mi się że mniejszy będzie lepszy na początek :) miał ktoś może z Canpola lub z Lovi?
MmM ja kupiłam niekapek 230ml tommee tippee i odrazu zaskoczyła ,widać ,że wygodnie się jej pije z niego.
Ja mam szklaną butelke LOVI i jest niezastąpiona! Od poczatku używam tylko szklanych, maja same plusy, gdyż nie trzeba ich wymieniać po kilku miesiacach, sa bardziej higieniczne oraz naprawdę sa z mocnego szkła. A co najlepsze jakby jedbak takowa butelka sie stłukła mamy na nia 12 msc gwarnacji od producenta. ❤️ Jak dla mnie najlepsze
Paulina to znaczy że piszesz reklamację na stluczona butelke? Musisz jiec jakis dowod zakupu? Jak to wyglada?
Paulina ale masz tą gwarancję na papierze?
Dziwna sprawa z tą gwarancją,bo niby jak udowodnić,że się stłukła nie z Twojej winy :/ Nonsens ;)
Ja też mam szklane butelki i rzeczywiście są rewelacyjne. Nie chłona zapachów super się je czyści a szkło faktycznie jest porządne. Tez jestem ciekawa jak to z tą gwarancja ale to chyba raczej do producenta trzeba byłoby pisać
Ja butelki oddałam koleżance i jest nimi zachwycona :)
Też mi się wydaje że do producenta. Ciekawe czy można je zareklamować przy zakupie w dowolnym miejscu (internetowo badz stacjonarnie) na podstawie paragonu
Wioleczek no nie da sie udowodnić.
Dlatego właśnie mnie to zaintrygowało ;)
Moze producent bierze pod uwagę uszkodzenia mechaniczne I faktycznie uznaje reklamację?