Szczotka do włosów - jaka?

Możesz używać przed czesaniem spray do włosów który zmniejsza elektryzowanie. Obecnie okres grzewczy niestety sprzyja elektryzowaniu włosów…
Uzywasz moze suszarki?

Nie, suszarki raczej nie używam. Czasem prostownicy, ale też rzadko. No właśnie musze sobie kupić jakiś taki spray, ale liczylam na to, że z tą szczotka będzie ok

Alicjas w inną porę roku powinno byc ok :slight_smile:

porównywałam opinie z ikoo tak jak mi radziłyście. Mimo to wybrałam tangle. Nie przygotowywałam, włosy się nie elektryzują. Z tym, że ja nie farbuję, nie suszę, nie prostuję. Stawiam raczej na naturalność. Póki co, mam sporą frajdę z czesania dzięki przyjemnemu masażowi skóry głowy :slight_smile:

Tangle teezer jest dobrą szczotką. Nie elektryzuje włosów, nie szarpie, nie wyrywa włosów. Z tego co słyszę to ludzie sobie chwalą tą szczotke. Nawet u mnie w rodzinie są pozytywne opinie o tej szczotce.

Ja również polecam Tangle teezer. Moje włosy są bardzo wymagające plączą się, elektryzują a z tą szczotką włosy udaje mi się szybko i bezproblemowo rozczesać włosy.

używam codziennie, jestem zadowolona :slight_smile: choć wolę szczotkować mokre włosy

Mam naturalną z włosiem dzika ale jakoś zapominam o szczotkowaniu. Szybko, szybko zwykłym grzebieniem i już. A o tangle teezer dużo słyszałam, fajnie, że masuje skórę głowy. Zależy mi na szybszym wzroście włosów, a pewnie lepsze ukrwienie pomoże.

Marta symulacja cebulek przyspiesza wzrost:)

regularny masaż głowy wspomaga wzrost włosów oraz je wzmacnia ich gęstość

Jutro jestem obok drogerii więc kupię!!

Polecam. Naprawdę fajna szczotka. Spełnia oczekiwania klienta.

zaczęłam się szczotkować codziennie, nawet nie wiecie ile mi to frajdy sprawia :slight_smile: może będzie to dla Was dziwne, ale jeśli ktoś używał zwykłego grzebienia lub szczotki sporadycznie to teraz ceni sobie taki komfort :slight_smile:

Ja też zdecydowanie na mokro wolę, jakieś takie to przyjemniejsze :slight_smile:
Marta nie zawiedziesz się na pewno :slight_smile:

magros, jak masz mokre włosy to one się nie plątają. Przynajmniej moje, wtedy nie ma na nich kosmetyków i łatwiej je czesać i masować skórę głowy.

Marta, kupiłaś? Jak wrażenia?

Fajna, taka zupełnie inna niż wszystkie.

Ale rozczesując mokre włosy łatwo je niestety uszkodzić :frowning: są wtedy bardziej podatne

No niby tak, ale jak szarpiesz suche to też niestety spora szansa na ich uszkodzenie