Sytuacja mnie dobija

ale słodkie pieski :heart_eyes:

1 polubienie

To w sumie jak na fb , mozna komentować dany post i to jest ekstra :muscle::green_heart:

Hihiii ja tez takie lubię :smiley:

Na tych zdjeciach psiaki sa bardzo przyjazne
A ten większy to myslalam ze ma umaszczenie czarne :roll_eyes:
Tak sobie tego pieska wyobrażałam :grinning:

Nie jest brązowo czarna. Wyglądają słodko ale ten mały to taki rozrabiaka

Niepozorny a daje czadu mowisz :smiley:

Oj tak a ta duża tylko wygląda z za rogu czy się coś faktycznie dzieje jak nie to nawet się nie podnosi hahahaha. Można tu pisać jak na czacie :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

Nooooo to samo sobie pomyslalam ,podoba mi sie to , nie trzeba szukac ,grzebac gdzie na cos sie odpisalo ,a widac od razu w powiadomieniach

No tak ale jak będziemy mieć setki wątków to już nie będzie tak fajnie hahahah ale na razie coraz bardziej zaczyna mi się podobać. Muszę jeszcze jakoś dotrzeć do tego jak zobaczyć nowe wątki i będzie dobrze hihi. A w ogóle dziewczyny miło was znów czytać :crazy_face::crazy_face::smiling_face:
A i wyskakuje mi na dole strony że np Danutka odpowiada hahaha

Trzeba bedzie sledzic powiadomienia na bieżąco :smiley:
Ja Juz Ci sie pochwale ,ze dostałam wyroznenie w lutym razem z Mamina i jakaś nagroda nas czeka , ale jaka,co i kiedy to nie wiem, napisalam post i czekam az Lovi mi odpowie :smiley:

Ooo super dziewczyny. Dajcie znać co to :slightly_smiling_face:

1 polubienie

A gdzie wam się te wyróżnienia wyświetlają?

Ale to raczej taki puchar bedzie a nie fizyczna przyslana nagroda :smiley: na stronie odznak jest widoczna :slight_smile:

W powiadomieniach zobaczylam przed chwilą

oo super, daj znać co dostaniesz :slight_smile:

Mi też coraz bardziej podoba się ta strona :smiley:

1 polubienie

Taki puchar , myślę że nie przyślą nic a taka nagroda tu na forum w formie Puchara :slight_smile:

1 polubienie

Jesteś wyróżniona Danutka hihi super gratulacje

Nooo :)) dziękuję :slight_smile:
Powiem,ze teraz jakos swobodniej sie czuję na tym forum , zupelnie jak na poszesz - jak na czacie :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

gratulacje :grinning: :wink:

1 polubienie