Świeca zapachowa , wosk zapachowy,olejki zapachowe

Ja dostałam super świeczkę robiona własnoręcznie przez żonę przyjaciela mojego męża. Super jej się używa, bo pięknie pachnie, tylko grot ma słaby, ale jest ogromna i bardzo długo się pali :) 

ja uwielbiam świeczki sojowe, bardzo fajnie pachnął

Bezwzględnie Yush i Aromma.pl. Yush duży wybór nut a Aromma zapachy bardzo trwałe i dobre jakościowo. Parafiny już raczej renomowane marki nie stosują,

też jestem a sojowymi 

Kupiłam na próbę twinkle candle.. Ku mojemu zaskoczeniu pachnie w całym mieszkaniu. I tak to są świece sojowe ;)

uwielbiam te świece :)

Ja Zamawiam tylko i wyłącznie na stronie twinkle candle uwielbiam te zapachy ja używam akurat wosków noe trzeba nawet całej kostki dawać a zapach jest w całym domu polecam bardzo

Ja nie paliłam do tej pory świeczek, bo mąż twierdzi, że pachnie specyficznie taka świeczka. No i że kopci. A te sojowe świece czemu są lepsze od parafinowych?

bath &bodyworks

Najlepsze ♥️♥️♥️♥️

Halmanowa znalazłam takie wytłumaczenie : Powstaje w wyniku przetwarzania nasion soi i nie zawiera substancji rakotwórczych, dlatego uważany jest za bezpieczny dla ludzi. Wosk sojowy ma niższą temperaturę topnienia niż parafina, dzięki czemu świece sojowe palą się do 50% dłużej.

Oo nie wiedziałam 

Ja też nie wiedziałam, że ma takie właściwości, ogólnie jakoś nie przepadam za świecami;p

kurcze to te zwykłe sa rakotwórcze?

ja kupilam kilak swieczek ale bardziej jako dekoracje kilka razy zapaliłam ale zawsze sie obawiałam zeby nie doszło do tego że coś sie zapali;) hehe zwłaszcza ze ja nie siedze ciągle w jednym pokoju

Ja w ogóle nie palę świeczek, bo nie przepadam za nimi, tak samo kadzidełka czy inne tego typu rzeczy. Mam zapach który się do kontaktu podłącza i tylko to używam :)

Dziewczyny a czy któraś z was używała w trakcie porodu olejków jako aromaterapie? Położne teraz bardzo to promują, a dla mnie chyba to jakaś lipa. Co o tym sądzicie? 

No nie wiem, niewiele jest olejków, które można bezpiecznie stosować w ciąży, trzeba z tym uważać. O aromaterapii przy porodzie nigdy nie słyszałam. Ale może i jest coś takiego...

Nie słyszałam i nie stosowałam. Przy porodzie trzeba się skupić aby postępować zgodnie z zaleceniami położnej

Ja słyszałam o tej aromaterapii, ale jakoś nigdy nie wnikałam o co w tym chodzi:D

Osobiście polecam dyfuzor z patyczkami od Sorvella, zapach unosi się w całym mieszkaniu!

Jak dla mnie to te patyczki maja zbyt intensywny zapach.. w czasie ciąży wszystkie zapachy denerwowały mnie ...