Nie znam tej firmy. Pierwsze słyszę.
też nie słyszałam o tej marce.
Ooo a myslam ze to taka juz znana marka bardziej
Myślisz że nie pomagają? Mi się wydaje że vitapi mama pomagają bo włosy co prawda nadal wypadają ale ja szczerze zauważylam po 2mc zażywania że mam mniej włosów na szczotce i jak sprzątam be łazience włosy. Także wydaje mi się że coś tam pomagają mimo że nadal wypadają ale już nie tyke co wypadało.
Hmmm no to juz nie wiem najlepiej jak by sie wypowiedzial ktos kto sie na tym na prawde zna bo rozne opinie slyszalam o suplementach
Sama nie wiem i się nie znam
zażywałam po vitapi że wypadają mi mniej niż zawsze ale czy to po tabletkach czy może tak ma być
nie wiem i ciężko powiedzieć;) też znam oponie koleżanek że co one nie brały w włosy i tak wyglądają a są też takie które zachwalają ,także na każdego też zadziała coś innego. Na pewno trzeba brać leki systematycznie i min. Przez miesiąc żeby zobaczyć czy działają , a nie po tygodniu czy dwóch, bo wydaje mi się że to za wczesniej.
Przede wszystkim najpierw badania, które powinien zlecić lekarz ( na pewno TSH, ferrytyna, żelazo i pod ewentualne niedobry dobrać suplementy
najlepiej naturalne, a nie te z reklam ![]()
Ja używam Vitapil mama oraz kontynuuje suplementy dla kobiet w ciąży i karmiących piersią te ,które używałam w ciąży . Po regularnym stosowaniu zauważyłam,że włosy wypadają mi trochę mniej ,ale największym moim zaskoczeniem było pojawienie się baby hair na moich , zakolach " ,które pojawiły się przez wypadające włosy . Używam również szamponu wzmacniającego z naturalnym składem oraz staram się nie wykonywać za dużo zabiegów pielęgnacyjnych. Każdemu co innego pomoże ,ale może moja podpowiedź coś pomoże ![]()