Suplementacja mamy karmiącej piersią

Ja na problemy żołądkowe to krople żołądkowe mi zawsze pomagają 

To może dlatego nie mam większych problemów z żołądkiem bo imbir dodaje do herbaty ;)

Ann a ja pomyslalam o takiej ala nalewce;) hehe 

Valentina sinupret super dziala na zatoki ale polecam tez imupret u nas przy starszej corce pomagal przy infekcjach

Ja tez dodaje do herbaty albo pije takie gotowe szoty :) 

Muszę kupić sobie takiego szota i spróbować. Nigdy do tej pory nie piłam.

Sinupret pomógł bardzo córce przy zatokach. Nie umiała ich wyleczyć ,a to jej pomogło :) A ten imupret też mam w domu ,bo młodsza córka dostała jak miała grypę. 

Ja na zatoki lubiłam też na rozgrzanie renopuren zatoki hot ,ale w ciąży nie wolno stosować :) Ale jest fajne żeby w czasie picia inhalować się przy okazji :D 

Ja też nigdy takich szotów nie piłam i z chęcią spróbuję 

Patrycja teraz patrze z eto też takie mocno ziołowe saszetki musze podpytać czy dla córki starszej było by dobre bo można stosowac powyzej 6 roku zycia a opinie ma naprawde wysokie;) 

ja korzystam z tych gotowych szotów i są super, polecam bo warto

Z jakiej firmy są najlepsze i gdzie można je kupić poza biedronką?

SINUPRET MOZE NIE MA JAKIEGOŚ DOBREGO SMAKU, ALE ZA TO U NAS TEŻ POMAGAŁ PRZY ZATKANYCH ZATOKACH 

ja stosuje shooty z coolagenem od firmy primabiotic ale zamierzam jeszcze inne witaminowe spróbować

Imupret i my stosujemy i przy trzecim migdałku sprawdza się rewelacyjnie ;) 

ten kolagen pijecie normalnie podczas kp ? Można ?

ja już nie karmię piersią także nie wiem, ale wydaje mi się że można bo to nie jest nic szkodliwego

Aniss tak i wbrew pozorom bardzo skuteczne :) Lubię je. Tyle ,że moja córka (9lat) nie pije ,bo dla niej to za ostre. Intensywne jest ,więc dobre ,żeby również się poinhalować podczas picia. 

Pati u mnie córka 10 lat ale leki jak trzeba to bierze pomarudzi ale jak zacznę gadac o antybiotykach to juz woli te kropelki;) 

ciekawe czy przy kp można 

Mój syn sam upomina się o leki

Suplementy podczas karmienia wskazane:) kolagen jak najbardziej można. 

Justys mój się upomina o moliers , mówi ze chce ten dobry syropek, a to jest ohydne ;)