A przepraszam te Twoje FAKTY to przypadkiem nie z internetu ? ![]()
![]()
![]()
![]()
dobre …… masz rację ….
też z netu
I znów nie czytasz ze zrozumieniem …. Końcówka wypowiedzi
Zupelnie nie rozumien dlaczego tak bardzo Cie razi cos co Ciebie nie dotyczy.
Ludzie wplacaja pieniadze gdzie chca i na co chca. Wszystko jest rozpisane na ich stronie co i jak.
Ty nie wspierasz wosp i masz do tego prawo.
Tak samo jak ja np nie wspieram Caritas.
Ale w przeciwienstwie do Caritasu - wosp jest bardzo transparetny i rozlicza sie i wszystko mozna znalezc w internecie. Ale czy ja najezdzam na tych co wplacaja na caritas ? No nie.
Nie wspierasz - ok - ale nie przeszkadzaj.
Dzialaja jak kazda inna fundacja z tym ze skala jest po prostu duzo wieksza, dlatego kwoty np operacyjne sa az tak duze.
A pisanie o wysuwaniu wnioskow po przedstawieniu Twoich suchych faktow czyli tabelki z neta ipisaniu o wlasnym rozumie to troche nie na miejscu , bo wedlug Ciebie ludzie wplacajacy na wosp nie maja rozumu ? Bo cyferki w tabelce sie nie zgadzaja ?
Naprawde slabe.
Roznimy sie, mamy rozne poglady, wiare, przekonania i to jest ok do momentu kiedy którakolwiek strona nie zacznie ujmowac drugiej ![]()
Ja nie chce sie wiecej na ten temat wypowiadac, bo watek tez nie jest o tym ![]()
Ps . Nie rob ludzi w balona. Czytam ze zrozumieniem. Ale pierwsza wersje. A nie to co potem dopisujesz ![]()
A ja nie rozumiem czemu uważasz że to co Ty myślisz jest ok a jak ktoś się wypowiada i przedstawia swój punkt widzenia to jest już źle.
Każda z nas może mieć własny rozum i własny poglądy i można się nim dzielić bo to nie zabronione. Nie wiem czemu Cie tak boli czyjś inny punkt widzenia niż twój?
Od początku tego tematu pisałam że mnie nie obchodzi na co ludzie wpłacają i ile i że sama wpłacam też na to co uważam za słuszne …… i w żadnym komentarzu nie napisałam żeby czegoś nie robić lub robić. Przedstawiłam jedynie swój punkt widzenia który opieram na dokumentach jakie znalazłam. To nic złego. W żadnym komentarzu ten nie skrytykowałam nikogo ani samej orkiestry. Tak bardzo Ci prawda boli? Bo nie rozumiem o co Ci chodzi?
Nie lubie jak kilka razy ktos mi wmawia np ze nie potrafie czytac ze zrozumieniem
bo widze i rozumiem co czytam. Umysl mam akurat otwarty.
Kazdy moze miec inny poglad - ale bardzo mnie irytuje jak ktos przy tym umniejsza tekstami o wlasnym rozumie, suchych faktach czy braku czytania ze zrozumieniem ![]()
Często edytuje swoje komentarze bo po napisaniu czytam je jeszcze raz czy sa logiczne, czy mają wszystko to co chciałam napisać i czy nie mają błędów językowych …… jeśli czegoś brakuje to dopisuję. Każdy ma prawo edytować.
Oskarżanie mnie ze robię kogoś w balona tylko dlatego że dopisałam coś do komentarza własnego przed Twoją odpowiedzią (albo w trakcie Twojego pisania) jest poniżej krytyki.
Ten komentarz też zmieniłam i dopisałam do niego nowe informacje bo mnie oflagowałaś ![]()
Twoje wypowiedzi zmieniaja sie co chwile.
Takze ja juz zakonczylam ten temat.
Też uważam że czas zakończyć bo nie chodzi tu o to by się do czegoś przekonywać.
Ojej dziewczyny spokojnie ![]()
A wracając do głównego wątku, widziałyście informacje
Biedny, przytłoczyło go to wszystko. Oby miał bliskich którzy będą przy nim i go wesprą.
Tak widziałam. Nie martw się co dziwić bo uważam że troszeczkę za szybko na głęboką wodę wskoczył i zamiast troszeczkę zbastować po tym całym lajfie to od razu wskoczył na rower i kolejny szum wokół siebie i coraz więcej osób zaczęło za dużo od niego oczekiwać, a powiedzmy sobie to jest młody chłopak
@Michaska @Mamina dziewczyny nie ma co się spierać szkoda nerwów o jakieś fundację ![]()
Żaden temat nie powinien nas dzielić ![]()
Każda z nas ma swoje zdanie i szanujemy go i Każda z nas powinna szanować czyjeś zdanie bez przepychanek.
Widzialam. I w sumie mu sie nie dziwie… to naprawde wrazliwy i dobry chlopak a teraz duzo szumu wokol niego i tez tego negatywnego… widzialyscie jak ludz9e nie pozwalali mu przejechać? Zaczepiali go, prawie go zdejmowali z tego roweru…
Poza tym wiele razy juz czytalam ze nazywaja go Następcą Litewki… to jednak daje do myslenia, ze ludzie maja wobec niego jakies oczekiwania…
Dobrze mu zrobi taki detoks
jestem calym sercem i myslami z tym chlopakiem ![]()
Ojej tak widziałam to , się nie dziwię oby ludzie dali mu spokój ![]()
Widziałam i jest mi go zwyczajnie szkoda.
Chłop może i wskoczył na głęboką wodę, ale myślę, że głównym powodem takiej przerwy są media, które na prawo i lewo co chwilę coś dodają. Fajnie, jakby wszystkie informacje były potwierdzone. Co rusz w sieci można spotkać komentarze/posty, że pewnie część bierze dla siebie etc
Najbardziej jednak razi mnie porównywanie jego do Litewki i pisanie, że jest jego następcą ![]()
Ja gdzieś nawet czytałam , że boją się żeby nie skończył tak jak on to już wgl jest przerażające
Chłopak na prawdę potrzebuje odpoczynku
Okropną presję na chłopaków wywierają. Po co na co każdy jest inny i pozwólmy mu robić dobro po swojemu