Taaak jestem tego samego zdania , dużo zła jest w tym internecie a takich ludzi tu potrzeba
Ale rzeczywiście jakby ucichło . Mam tylko nadzieję że już chociaż trochę chłopak odetchnął
Noo oby…
Hejo! Jakby coś to wyszedł kolejny kawałek. Tym razem Szpaku! Uważam, że jest fantastyczny!! Także jakbyście przesłuchali to byłoby super!!
Kawałek się nazywa: nigdzie się nie wybieram (przysięgam)
Widziałam właśnie ! Super niech dobro leci
Oo faktycznie, nie widziałam tego
Oo super , też nie wiedziałam, biorę się za słuchanie . Fajnie, że są takie inicjatywy.
Oby było coraz więcej takich ludzi
Dokładnie, teraz coraz więcej takich akcji i bardzo dobrze niech media i cały pokazują, że jest dobro na tym świecie . Chociaż tyle w dzisiejszych czasach .
Muszę znaleźć. Albo ktoś może tu podlinkować?
Dokładnie, niech rozgłaszają dobro a nie tylko trąbią o tym co złe aby wzbudzić sensację , a przecież nie wszyscy ludzie są źli na świecie, dajmy innym przykład i inni odrazu chętniej pójdą naszymi śladami.
Politycy by mogli brać przykład , a nie prowadzić wieczne spory
Dokładnie, albo prosić Polaków o pieniądze bo się im skończyły …
Po co skłóconym narodem łatwiej się steruje
Dokładnie i o to im chodzi żeby poróżnić Polaków wtedy mogą sobie kraść kasę w między czasie jakieś aferki wyjdą trochę poszumią potem ucichnie i tak wrócą do kraju po cichaczu powiedzą sprawa umożona i tyle …ja jakoś nie jestem za żadną partią nikt mnie nie przekonuje
i nie lubię jak ktoś na siłę próbuje przekonywać że jego faworyt jest najlepszy , albo ludzie się kłócą przez politykę… masakra ![]()
I to jest przykre ![]()
Orany
on nie czuję zmęczenia ?maraton ![]()
Bardzo dobry człowiek ![]()