Stream Łatwogang

Taaak jestem tego samego zdania , dużo zła jest w tym internecie a takich ludzi tu potrzeba

1 polubienie

Ale rzeczywiście jakby ucichło . Mam tylko nadzieję że już chociaż trochę chłopak odetchnął

1 polubienie

Noo oby…

Hejo! Jakby coś to wyszedł kolejny kawałek. Tym razem Szpaku! Uważam, że jest fantastyczny!! Także jakbyście przesłuchali to byłoby super!!
Kawałek się nazywa: nigdzie się nie wybieram (przysięgam)

Widziałam właśnie ! Super niech dobro leci

Oo faktycznie, nie widziałam tego

Oo super , też nie wiedziałam, biorę się za słuchanie . Fajnie, że są takie inicjatywy.

Oby było coraz więcej takich ludzi

Dokładnie, teraz coraz więcej takich akcji i bardzo dobrze niech media i cały pokazują, że jest dobro na tym świecie . Chociaż tyle w dzisiejszych czasach .

Muszę znaleźć. Albo ktoś może tu podlinkować?

2 polubienia

Dokładnie, niech rozgłaszają dobro a nie tylko trąbią o tym co złe aby wzbudzić sensację , a przecież nie wszyscy ludzie są źli na świecie, dajmy innym przykład i inni odrazu chętniej pójdą naszymi śladami.

Politycy by mogli brać przykład , a nie prowadzić wieczne spory

Dokładnie, albo prosić Polaków o pieniądze bo się im skończyły …

Po co skłóconym narodem łatwiej się steruje

Dokładnie i o to im chodzi żeby poróżnić Polaków wtedy mogą sobie kraść kasę w między czasie jakieś aferki wyjdą trochę poszumią potem ucichnie i tak wrócą do kraju po cichaczu powiedzą sprawa umożona i tyle …ja jakoś nie jestem za żadną partią nikt mnie nie przekonuje :rofl: i nie lubię jak ktoś na siłę próbuje przekonywać że jego faworyt jest najlepszy , albo ludzie się kłócą przez politykę… masakra :slightly_frowning_face:

I to jest przykre :pleading_face:

1 polubienie