Aaaa no to o to mi chodziło. Już wszystko jasne …. To w sumie spoko ja się bałam trochę tego pobierania z kręgosłupa
No nie fajna ale coz… takie jest zycie … niestety ![]()
Kurczę wszystko potrafią zniszczyć…… wczoraj przeczytałam nagłówek
Prokuratura Regionalna w Warszawie weryfikuje medialne doniesienia dotyczące firmy ZEN.COM. Chce ustalić, czy zachodzi uzasadnione podejrzenie popełnienia przestępstwa, co mogłoby stanowić podstawę do wszczęcia postępowania przygotowawczego
Firma ta wpłaciła 5,5mln na tą zbiórkę …… i mają jeszcze jakieś firmy weryfikować. Maskara jakaś
już się komuś nie podobało to że tyle uzbierali
To w sumie stety, a nie niestety! To znaczy, że twój bliźniak genetyczny jest zdrowy ![]()
![]()
Ja też jestem zapisana chyba odkąd skończyłam 18 lat. I póki co też bez telefonu, całe szczęście
No wlasnie zawsze jestem rozdarta bo z jednej strony stety bo jest zdrowy. A z drugiej strony wolalabym zebym mogla pomoc, jak widze te posty, prosby to wiem ze to znaczy ze TA OSOBA nie znalazla w bazie blizniaka i trzeba szukac i prosic o zarejwstrowanie sie. To tez trwa i byc moze nigdy taka osoba nie bedzie miala mozliwosci wyzdrowiec.
Czemu to wszystko jest zawsze takie podejrzane i dziwne. Zwłaszcza jak jest robione coś dobrego i bezinteresownego
Mozesz zglosic tu.
U nas w miescie ciagle stoja z DKMS na kazdym pikniku festynie, koncercie.
Przy ostatniej akcji krwiodawstwa tez byli ![]()
Tak tak wiem tylko też muszę męża się doradzić, bo jedna 2 dzieci jest xd
Tak też myślałam że takie rzeczy będą się pojawiać ![]()
Tylko ludzi zniechęcają takimi akcjami , byle się tylko przyczepić …… będą tak robić to nie będą pomagać bo po co się narażać
@Mama.urwisa no niestety to bardzo słabe jest
Ale dzieci sie nie rejestruja
Wiem, ale chodzi o to, że mąż z 2 by mógł mieć problem i muszę to skonsultować
Niby mi się nikt nie pyta ale wiadomo jak jest
Chyba nie rozumiem. Pobrac wymaz mozesz nawet w domu, wystarczy wypelnic formularz i oni Ci wysylaja wszystko poczta. Pozniej odsylasz to ( tez na ich koszt)
Tak już o tym słyszałam a raczej czytałam, tylko ja zatrzymałam się na ilości 36k a teraz widzę że prawie 60k ludzi
Tak, ale chodzi o stworzenie dnia dawcy na przykład na festynie i musisz poświęcić czas: rozdawać ulotki, tłumaczyć, rozdawać pakiety
Wczoraj w wiadomosciach mowili ze fundacja juz wydala ponad 3miliony na dzieci… byl wywiad z jedna mama to mowila ze dostali ponad 2miliony na lek bo mieli zalozona zbiorke i fundacja im doplacila roznice ktora brakowala
Tak, fundacja oplacila leczenie swoich podopoecznych w najgorszym stanie, ktorzy nie mogli czekac
No i super, fajnie że tak prężnie działają
Czyli działają ![]()