Stream Łatwogang

Ooo super :heart_eyes_cat:

Super niech działka niech ta pomoc idzie i dzieciaki zdrowieją !

1 polubienie

No mega fajnie

Zostala uruchomiona specjalna strona gdzie transparentnie pisza gdzie poszla kazda jedna zlotowka . To jest super

Diss na Raka - Bedoes 2115 x Łatwogang x Cancer Fighters Diss na Raka - Bedoes 2115 x Łatwogang x Cancer Fighters

1 polubienie

O to wgl mega

Tak to nest super , bo tam dalej jest dokladnie rozpisane ile na jaka zbiorke poszlo i tak dalej

A jaka to strona?

Ooo fajna strona

Jestem tak dumna mojego pokolenia że taka piękna akcja wyszła z totalnego przypadku :heart::heart: tyle osób się tam dołączyło no jak oglądałam to łezka sama do oka się pchała :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Oj i to ile razy , miałam to samo . Piękna akcja liczę że będzie chociaż raz do roku taka

Nie wiem czy ktoś wspomniał ale Bedi planuje wydać całą płytę z dissami na raka, tak aby dzieci mogły spełniać marzenia ze swoimi idolami. Mam nadzieję, że to się uda. Za każdym razem jak słucham tej piosenki to płaczę. Jeśli chodzi o latwogang to podziwiam jego i wszystkich gości, którzy tam byli.

1 polubienie

Tego nie słyszałam :face_holding_back_tears: bardzo piękny gest z jego strony :sob: Zdrowie jest najważniejsze :heart:

Trzymam kciuki za taki projekt i dobrze, że są ludzie, którzy są gotowi je realizować

To było by coś. Czegoś takiego jeszcze nie było

1 polubienie

To jest bardzo piękne oby więcej takich akcji

Liczę że się pojawią :slight_smile:

1 polubienie