Stelaż do wanienki?

Kupić czy nie, co myślicie? Jak ze stabilnością? Jaki polecacie?

Miałam wanienkę ze stelażem i bardzo polecam wygoda przy kąpaniu dziecka .
Wanienka była stabilna . Polecam .

My też mieliśmy ze stelażem. Wanienka stabilnie w nim się trzyma. Polecam sczególnie jeśli nie masz gdzie położyć wanienki:)

jeżeli masz miejsce, to jak najbardziej polecam, nie trzeba sie schylać, jest to wygodne, stelaże są bardzo stabilne więc o to sie nie martw

To super, dzięki. Mam wanienkę ze smyka po synku, więc pewnie dokupię tam i stelaż, żeby był do akurat tej wanienki. Miejsca mam sporo, bo łazienka duuuuza znajomi się śmieją, że mogą w niej spać bez problemu trzy osoby :wink:

Również posiadam stelaż do wanienki. Dzięki niemu nie muszę cały czas się schylac i obciążać kręgosłupa . Niektórzy zamiast stelaża kładą wanienke na stole itp.

Jeśli masz dużą łazienkę to jak najbardziej kup stelaż. Będzie Ci wygodniej kąpać Maluszka a dodatkowo kręgosłup nie będzie tak obciążony a co za tym idzie nie będzie Cię tak bolał.

Stelaż do wanienki to super sprawa. Mi koleżanka odradzala bo mówiła że wystarczy wanienkę położyć na stole, ale stwierdziłam że to nie jest aż taki koszt więc jak nie wykorzystam to trudno. Jednak teraz wiem ze to był strzał w dziesiątkę bo po pierwsze jest nam wygodnie a poza tym jak mały podrośnie i będzie się wiercił to napewno w stelażu będzie bezpieczniej.

Iwona poza tym stoły często są niższe i niestety musimy się schylać podczas kąpieli a wtedy już kręgosłupy mogą to odczuć.

fajna sprawa ale nie zawsze używasz,a miejsca zajmuje sporo.kwestia ilosci miejsca wg mnie bo wygoda jest oczywista

Zgodzę się z dziewczynami, koszt nie jest mega wielki a wygoda będzie na pewno dla ciebie bez niepotrzebnego schylania się:)

Ja mam przewijak na kolkach i na to klade wanienke. Wiec prawie jak stelaz Dodatkowo podjezdzam sobie nim pod prysznic i napelniam wanienke, super sie sprawdza. :wink:
A sam stelaz to kwestia gustu i miejsca, jak masz to gdzie postawic to nie zaszkodzi sprobowac, jest to na pewno wygodne. Nie wiem, czy nie ma przypadkiem takich skladanych stelazy? Wtedy i miejsce by sie pewnie znalazlo.

Carorinne stelaż wcale nie musi zajmować bardzo dużo miejsca. Stelaże są składane i założysz je jak np suszarkę do ubrań.

Miejsca mam sporo duża łazienka, dzięki za rady, kupuję. Muszę tylko wyciągnąć wanienkę i zmierzyć rozmiar i tej samej firmy kupię stojak.
Dzięki za wszelkie rady.

Mąż kupił stelaż, niespodziewałam się że tak fajnie będzie, że tak wysoko. Jaka głupia byłam dwa lata temu, że nie kupiłam przy pierwszym dziecku. Mega szczęśliwa ze stelaża za niecałe 50 zł.

Oto wanienka stelażu firma tega baby

1

ja uzywałam stelazu i bardzo go sobie chwale, plecy mnie nie bolały przy kąpieli w porównaniu do kąpania w wanience na podłodze lub w dorosłej wannie, gdzie sie trzeba zginac, stelaz jest bardzo stabilny, skłąda sie, łatwo go schowac w łazience, a jak dziecko wyrosnie z wanienki to sprzedac w komisie, bo nie widac na nim sladów uzytkowania

Myślę, że nawet nie będę składać stelaża, bo mamy sporą łazienkę.

Diewczyny a macie jakies stelaze do polecenia? czy pierwszy lepszy bedzie ok ?

Niestety ja też chciałam kupić stelaż, jednak zrezygnowałam, ponieważ mam za mało miejsca w mieszkaniu- nawet na składany. Wanienkę kładę na łóżku i mój mąż kąpie dziecko - obok zaraz rozkładam sobie ręcznik dla owinięcia maluszka, którego osuszam i przenoszę na przewijak.