O super, muszę zerknąć na ten żel bo nawet nie wiedziałam że taki jest.
Z bielendy nie miałam tego żelu. Ale przez ostatnie dni tak mnie nogi bolą ,że pewnie ten żel za dużo by mi nie dał :D
Też wolę zwykle klapki od japonek :) Mam sandałki takie jakby japonki to w nich akurat lubię chodzić :)
Próbowałyście może trzymać nogi w górze? Niby tak nie bolą i nie puchną
Ja moczę w soli, trzymam w górze- ulga na chwilę (czasem dłuższa) jest 🙂
Taka opuchlizna j obrzek nog i stop szczegolnie uciążliwa doleglosci u mnie na koncowkach ciaz ulge przynosilo wlasnie moczenie nog w chłodnej wodzie polozenie sie chwile z umiesionymi nogami ku gorze np na jakiejs duzej twardej poduszce badz chodzenie po zimnych plytkach
Mi nie puchną tak ...ale bolą niesamowicie i te unoszenie nóg mi trochę pomaga :) Do tego moczenie w chłodnej wodzie i masowanie :)
Trzeba sobie jakokolwiek ulżyć jak boli 🙂
Dobrze jeżeli jakiś stosowany sposób jest skuteczny ;)
Ja już musiałam kupić nowe buty, stopa niestety w ciąży urosła.
ja w ciazy chodziłam w butach które kupiłam na poczatku ciazy;) mega wygodne nie miałam wygodniejszych butów;) przechodziłam całą ciaze;)a teraz ilekroć je założe to stopy bolą;(
Ja teraz głównie japonki 🙂 moje wybawienie
Aniss może wtedy w ciąży miałam większą stopę albo jakiś bardziej mogłaś się wpasować w te buty skoro teraz cie nogi bolą
Ja na szczęście nie miałam problemu z puchnącymi nogami, ale miałam zgagę;/
Ja mam i to i to :P Nie ma łatwo...
Zgaga jest okropna.. heh
Zgaga, ehh ile ja się w ciąży wycierpialam przez nią. Nawet nie chce o tym myśleć. Wszystkie te naturalne sposoby wypróbowałam i nic nie działało
Mamikandzia ;) nie wiem noga bardziej elastyczna chyba byla nizeli teraz;D
Co do zgagi niezazdroescze mialam kilka razy ale mleko pomagalo wzglednie;)
Mleko i migdały przynoszą ulgę 🙂
Kurcze niewiele jest sposobów na zgagę niby mleko i migdały okej ale słyszałam że to wbrew pozorom taki efekt na chwilę a później jest jeszcze gorzej.
U mnie gorzej nie było, ale wiadomo- każdy organizm jest inny.