Ja też nie....
Ja również nie. Aga polecasz jakiś konkretny plyn?
JustaMama, z fajnym składem jest na przykład ten z rossmana i dodatkowo za bardzo małe pieniądze, bo ok. 5 zł. Dołączam zdjecie.
Z droższych z firmy "momme" jest dedykowany dla kobiet w ciąży i po porodzie. Używałam, ma również bardzo dobry i delikatny sklad.
Obecnie wróciłam do tego z rossmana. Analizuje składy na różnych stronach internetowych, mam wydrukowany taki wykaz składników i jak bylam w ciąży, to bardzo mocno skupiałam się, aby wymienić moje kosmetyki na takie, które mają najbardziej naturalne składy.
Ja stosuję żele do higieny intymnej z żurawiną :)
Ja wcześniej używałam z ziaji teraz używam z Lactacyd
to.ja.aga.k-ja też nie wyobrażam sobie samą wodą się podmywać w czasie miesiączki. Ble. A po mydłach zwykłych i w płynie mam problemy w miejscach intymnych.
A mi po wielu próbach pasuje płyn do higieny intymnej intimea z biedronki :)
Karolina też kiedyś go używałam
to_ja_Aga_K widziałam go ostatnio. Już miałam wziąć, ale się wstrzymałam. Ale skoro jest fajny i ma dobry skład, to przy najbliższej wizycie w Rossmannie wezmę go. Bo mam problem, bo czym bym się nie umyła, to zaraz mam uczucie szczypania krocza. Jedynie Biały Jeleń jeszcze daje radę.
MagicznyPazur, u mnie się sprawdza w 100%. Zadnych podrażnień i uczucie świeżości. Jest wydajny, ma fajną, dość gęstą konsystencję i kosztuje śmieszne pieniądze.
Faktycznie nie drogi jest ten płyn z Rossmanna
Magiczny pazur - A tak z czystej ciekawości, robiłaś sobie badanie moczu ? Może jakiś stan bakteryjny powoduje to pieczenie ....??
Magicznypazur moja siostra ma to samo i też używa białego jelenia. Już, bardzo długo nie miała żadnych dolegliwości.
Magicznypazur a sorawdzałas pH pochwy? Może w tym tkwi problem skoro masz uczucie właśnie takiego szczypania
Lekarz przy każdej wizycie powinien sprawdzać czy wszystko ok i czy pH w porządku.
Z tymi lekarzami jest różnie- powinni jak piszecie, ale nie robią...
Mi nie każdy płyn do higieny intymnej odpowiada
Nie spotkałam się żeby sprawdzał tylko leki itp przypisują
ja zaczęłam zabezpieczać się podczas menstruacji tamponami eko beppy, i to była dobra decyzja.
Eko tampony? O.o