U mnie tylko o smogu.. O burzy czasem było też coś, ale to latem tylko..
U mnie też niestety alerty o smogu :(
oliwjera, w jakim rejonie polski mieszkasz?
Tez jestem ciekawa :p
Mazowieckie, Ząbki koło Warszawy
A nam dzis przyszło o wietrze :o
mi również
Ten o wietrze to często przysyłają. Dziś się sprawdziło bo cały czas wichura szaleje i śnieżyca
Spaceruje o ile śnieg nie sypie mocno i staram się tak do -10 jak nie ma wiatru :)
My teraz niestety rzadziej jesteśmy na spacerze, miałam zagieg i nie chce żeby mnie przewiało.
Mój całymi dniami w pracy także czasem ciężko :)
A u Was też była burza? Ja pierwszy raz spotkałam się z burza w styczniu :o
Klaudia ja też byłam w szoku jak usłyszałam, że grzmi. Dobrze, że szybko przeszło. A dziś znowu ten wiatr...
klauda sz skad jestes ?D
na pomorzu 1szy raz od kilkunastulat byla burza sniezna.
w przeszlosci wierzono ze taka burza zwiastuje wojny ;p
Kraków, ale widzialam na aplikacji, że nad morzem tez burze były..
U nas też była w dolnośląskim. Normalnie w szoku byłam jak się obudziłam
Ja wychodzę z synem codziennie oczywiście jak bardzo mocno wieje lub bardzo pada deszcz to odpuszczamy
Na ostry wiatr to chyba nie można nawet, bo dziecko może nie umieć oddychać..
Przy pierwszym dziecku to oczywiście wychodziłam często, ale w najgorszą pogodę się nie pchałam. Przy drugim ... zupełnie inna bajka. Minimum dwa razy dziennie przy zaprowadzaniu i odprowadzaniu starszaka z przedszkola. I nie ma że zamieć, wichura czy burza. Owszem jak coś nagłego to można przeczekać i za jakiś czas iść. Jednak gdy cały dzień jest brzydki - trudno. Ważne by dobrze ubrać dziecko do wózka.
Doktorka mi mówiła do -10 bez wiatru. I tak też chodzę :)
U mnie rzadko się zdaża -10 ale jak się zdarzy to staram się i tak nie wychodzić... zimno po prostu :P
Ale tak to spacerujmy praktycznie codziennie ;)
U mnie na szczęście burzy nie było ale wiatr był straszny...
ja jak wieje albo mocno pada to siedzę w domu, takto wychodzę, ale ostatnio wieje u nas non stop;/