Spacer zimą

Klaudia teraz sezon grzewczy więc pewnie dlatego tyle smogu, a że opał drogi to pewnie ludzie palą czym popadnie;/

Fajerka u nas też dzisiaj strasznie zimno i nie wybieramy się na spacer, ale i tak musimy jechać na wizytę do lekarza ;/

O bephatnenie też słyszałam, że polecają :P

no u nas ten smog często ,ale ostatnio i tak siedzę w domu bo dzieciaki maja katarki, kaszelki ,ale juz końcówka. Pewnie jak młoda wróci do przedszkola to od nowa ;/ 

jak tak zimno to wyjdę i mam ochotę zaraz wracać :D ale no my się tydzień już kisimy w domu wychodzę bez nich chyba, że do lekarza jechałam z nimi to w tedy mieli spacer , aż do auta :D 

teraz takie przymrozki ze na długo by chyba nie pospacerował;/ ale dobrze ze chociaż nie wieje 

U nas córką od urodzenia nigdy nie spała na dworze a wózek to ją parzył. Do tej pory jak ja do wózka wsadze to płacz szał i chce wyjść, dlatego u nas spacerki to tylko z mężem bo sama jej i pieska bym nie ogarnęła a teraz doszedł jeszcze drugi maluszek to już wg.. Armagedon.. :D dłużej zajmuje ubieranie ich niż sam spacer 

zapraszam nad morze, tak wiatr wieje ze smogu ani grama :D tylko glowe urywa ~~

Anabanana od morza to pewnie ciągnie i wieje:P

Mamawiktorii mam ten sam problem ;D jak wychodze z psem to biorę tylko jedno dziecko , wózka  biegającej 3 latki i pieska, który nie wie co to chodzenie przy nodze to bym nie ogarnęła :D no we trójkę to szłam tylko jak małego dałam do chusty tak to mogłam z nim chodzić dało się ich upilnować

Anabana nad Morzem to faktycznie tam jak zawieje to już konkret

Anabanana, nigdy nie byłam w zimie nad morzem..zbieram się od lat na jarmark Bozonarodzebiowy, ale jakoś się nie składa..  a morze latem uwielbiam!!! Tylko troche daleko mam.. :)

Ja również zima nie byłam. Nie wieje wiatr tak mocno? 

Uwielbiam jarmark bozonarodzeniowy byłam  już kilka razy we Wrocławiu jest świetny. Ale te inne np. Poznań czy inne miejscowości to nie to samo mówię Wam nie ma co nawet ryzykować. Warto jechać do Wrocka

Monia, to tak samo jak my.. Wrocławski najpiękniejszy.. w tym roku nie byliśmy niestety, może za rok się uda..

A ja nigdy nie byłam na takim jarmarku ;(

Ja byłam raz we Wrocławiu z pracy na wycieczce:p było pięknie, w ogóle bardzo lubię to miasto:)

Aniska, warto nadrobić! I nawet jak jest mega zimno, to tam czuć ciepły klimat i w razie czego jest się czym rozgrzać :)

Moze wybierzemy się w przyszłym roku a kiedy taki jarmark się zaczyna j jak długo trwa?

Zazwyczaj juz w listopadzie i trwa do Świąt :)

Mi również marzy się być zimą nad morzem. Jednak mam dość daleko, może kiedyś się uda. A co do Jarmarku to mam nadzieje że za rok się uda :)

My tez mamy daleko i też nam się marzy zimą, ale przeraża mnie ten wiatr :p

Ja nad Morze bym nie pojechala zimowa porą  chociaz pewnie mało tam teraz turystow;)

ale w góry pewnie tak chociaz mi góry marzą sie wiosna ;) 

Ja w góry planuje wybrać się w 2022, ale zobaczymy na czym te plany się skonczą , bo cały czas się coś dzieje w domu i trzeba być na miejscu:(