Sorter klocków

Monia choćby taka kostka sensoryczna 

https://allegro.pl/oferta/kostka-sensomotoryczna-edukacyjna-sorter-10495763068?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=supercena&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DCK_TOY_pla_wybrane&ev_adgr=Zabawki+SC&gclid=CjwKCAjw0qOIBhBhEiwAyvVcf_7Kaerzy5MzeylkE_Uwz7Np46m2__96mL0Tc9Mv7j7elZsjFVbryxoCESIQAvD_BwE

Hehe no powiem Ci Aneczka że jest problem ze skopiowaniem linku :D

Monia coś takiego ;) jak nie możesz skopiować. Mi tam się udało. Ale dlugi link to i trochę kłopotliwe skopiować go 

Ooo to miałam jak byłam mała pamiętam ♥ 

Monia widzisz wspomnienia wróciły ;)

Aneczka ja mam taką w domu.kupilam dla pierwszego dziecka.11 lat temu i teraz mała się tym bawi.trwale,wytrzymałe i daje dużo zabawy

Weronika dokładnie. Czasem takie lepsze niż drogie bo grające 

Szczerze to teraz dzieci mają bardzo dużo rozmaitych zabawek a jednak najlepsza zabawka nawet ta najprostrza to zabawa razem z rodzicem ;) 

Kupiłam sobie Aneczka ta kostke co mi poleciłaś. Czekamy aż przyjdzie  i jak mała będzie siedziała to jej dam do zabawy. 

Pamiętam jak miałam taka w dzieciństwie 

Monia to super że udało mi doradzić i kupiłaś ją ;)

Kupiłam jeszcze tego motylka też co mi pisałaś :) 

Monia to super obyś była zadowolona z zakupu 

I też garnuszek taki grający także już na ten miesiąc się limit zakończył :d

Monia to się obłowiłaś tylko po co aż tyle ;) wystarczył by jeden sorter 

Monia wpadła w trans;).hehehe moze niech zostawi już na gwiazdkę będzie miała do paczki;)

Monia typowa matka wszystko się podoba to wezmę,a ci tam 😆 też tak na początku robiłam teraz staram się hamować

Haha no trochę mi się chyba wszystko za bardzo podoba :D

Monia dobrze że więcej różnych sorterow nikt nie polecił hehe

To prawda sobie wybrałabyś jedno;) a dziecku jak trudno się zdecydować to zawsze weźmie się wiecej;) 

Mazia tobie udaje się hamować bo moja cora już prawie 10 lat a dalej tak mam;D

Zazwyczaj przed świętami tak szaleje ale ze grudzień grudzień nas szalony bo i Mikołajki i urodziny corki  i gwiazdką to rozkladalam to potem tylko na paczki

Haha może i tak Aneczka, czasem mam manię kupowania, może trochę czesniej niż czasem. To samo mam z ubrankami że czasem wgl w nich nie chodzi